2777
2789
عنوان

شوهرم

705 بازدید | 40 پست

سر یه موضوعی بحث کردیم

من رفتارم خیلی بده کم طاقتم چون همیشه قهر میکردم و نازم و می‌کشیدن شوهرمم همینجوری از آب دراومد 

یعنی هر وقت ناراحت میشم بحث میکنیم آخرش میاد منت کشی گل و این چیزا میگیره 

ولی یه رفتار بد داره بعضی وقتا میره فرداش میاد دوساله عقدیم.از این رفتارش متنفرم با اینکه دست پر میاد ولی قلبم خیلی میشکنه که تنهام میذاره و میره شب میگیره میخوابه خودش میگه خیلی عذاب میکشم بدون تو ولی میرم که بحثمون بد تر نشه منم میگم خب وقتی رفتیم خونه خودمون چی؟اونموقع هم میخوای بزاری بری

بهش گفتم دیگه نمیتونم این رفتارت و تحمل کنم تو ناراحتیم ولم میکنی میری دیگه نمیخوام باهات زندگی کنم 

اونم همیشه میگه فکر جدایی و نکن من نه معتادم نه دست بزن دارم هیچ اتویی نداری 

همه ی بحثمونم سر خانواده اشه و مشکلاتی که برامون به وجود آوردن.خودشم میدونه همشه هم از خانواده اش شاکیه اما وقتی من صبرم تموم میشه و گله و شکایت میکنم میگه ن این طوری نیست اشتباه میکنی این خیلی من و میسوزونه که میخواد به زور بهم بگه خانواده اش خوبن در حالی که خودشم میدونه نیستن.

الانم از دیشب باز رفته کلی بد و بیراه بارش کروم چون تا یک شب همش منتظر بودم برگرده.تو پیامم بهش گفتم ازت متنفر شدم جون تو ناراحتیم ولم میکنی ولی بازم نیومد.چند باره اینکار و میکنه فرداش با گل و شیرینی میاد 

چون من اصلا کوتاه نمیام.کلا آدم پیش قدم شدن تو آشتی نیستم.ولی اینبار قسم خوردم کوتاه نیام و دیگه باهاش خوش رفتاری نکنم بلید بفهمه نمیتونه همینجوری ولم کنه بره هر وقت خواست برگرده و با یه گل سرم و شیره بماله.هنوز نیومده.ولی وقتی بیاد قشنگ بلده خر کردن و با کلی قربون صدقه ودیگه اذیتت نمیکنم دیگه دعوا نمی‌کنیم و دیگه تنهات نمیذارم و قول میدم و قسم میخورم و آخرین باره و از این مزخرفات.ولی باز تکرار میکنه.انقدر گیر میده به پر و پام میپیچه که مجبور میشم خوب بشم باز.

خسته شدم دیگه.😔

خوبه باز میاد منت کشی میکنه شوهر من از اینکارا بلد نیست

در مورد خونواده ام این اخلاق مشترک آقایونه ک همیشه میخان اونارو خوب جلوه بدن حساس نشو و زیاد اهمیت نده 

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه جدا شین اون راحت میشه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بنظرم این  رفتار کاردستت میده وصبر نامزدت تمام میشه همسرت بلدنیس مدیریت کنه خانواده ش رو

من جای طرف باشم ولش میکنم

چکار کنه پدر مادرسو عوض کنه؟

دختر باید کاری کنه ک مرد ب خودش ببینه کنترل کنه خانوادشو بگه زن من خوبه شما اذیتش میکنین و اینا

ن هی فحش بدی ب طرف

اگه جدا شین اون راحت میشه

باشه.تو که نه من و میشناسی نه شوهرم و نه من از مشکلات مون گفتم فقط از بحث کردن و قهر کردنش گفتم.حالا لازم نبست انقدر زود زندگی آدما رو قضاوت کنی.حتما انقدر براش خوب هستم که حرف جدایی و کاما نزده جوش میاره و بهم اجازه نمیده حتی به زبونش بیارم.شما نگران نباش اون خوش خوشونشه که من و داره همیشه در حال شکر کردن خداست به خاطر داشتنم این فقط بخش ناهموار زندگیمه که به اشتراک گذاشتم.

اونم خسته شده از رفتارهای تکراریت ، از جمله های تکراری گله های تکراری .... اگه با خانواده اش مشکل داری اولا حساسیتت رو کم کن دوما خودت باهاشون حل کن به شوهرت غر نزن ، اون میمونه بین تو و خانواده اش ، خسته میشه ، چرا تلاش میکنی دائم بهش بگی اونا بدن ، بد هم باشن خانواده اش هستند و دوستشون داره دلبستگی داره

نباید بذاریش تو منگنه

داری فراریش میدی ، اونم به در و دیوار میزنه میره میاد نمیدونه چی کار کنه

کم طاقتی ، حساسیت زیاد ، قهر زیاد ، غر زیاد مرد رو دیوانه میکنه

اگه توقع توجه داری تو هم باید هوای روح و روان اونو داشته باشی ، اسمش زندگی مشترکه نه اینکه تو فقط ناز کنی

تا یه جایی تحمل میکنه بعد منفجر میشه

مهارت های رفتاری رو بلد باش ،موقعیت شناس باش ، دایره واژگانت رو ببر بالا ، همدل باش