2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 40 پست
باشه.تو که نه من و میشناسی نه شوهرم و نه من از مشکلات مون گفتم فقط از بحث کردن و قهر کردنش گفتم.حالا ...

منم حق را به شوهرت دادم عزیزم .گناه داره .زندگیتا با رفتارهای اشتباه خراب نکن

لایک نکنید😜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهر یبار یا دوبارش قشنگه بعدش تکراری میشه مردا از دختری که اینقد قهر میکنن خوششون نمیاد بچه که نیستی انسان بالغی هستی همش دنبال اینی قهر کنی یکی بیاد نازتو بکشه؟

اونم خسته شده از رفتارهای تکراریت ، از جمله های تکراری گله های تکراری .... اگه با خانواده اش مشکل دا ...

عزیزم اینهمه آدم ریختین زیر تاپیک قضاوت کردین که چی؟اولین بارم بود همچین کاری کردم و دیگه واقعا دلم نمیخواد اینجا باشم.شما مگه تو زندگی من هستین که بدونین رفتار من بده یا شوهرم؟همه شدین روانشناس و متخصص پس چرا زندگی همه نی نی سایتی هل داغونه.محض اطلاع شوهرم جونش و برام میده و چون تحت فشار خانواده اشه کم تحمل شده.اومدم اینجا حالم خوب بشه بدتر شد خدا ازتون نگذره از تک تک کسایی که قضاوتم کردن.

عزیزم دوستان دارن راهنماییت میکنن ناراحت نشو.مشخصه شخصیت زود رنجی داری و این اصلا خوب نیست هم خودت اذیت میشی هم طرف مقابل.ببین منم مثه خودت بودم تو دوران عقد اوکی بود ولی اومدیم خونه خودمون به مروز دیگه این قهر کردنا براش تکراری شد دیگه اشکام براش یکنواخت شد .خودمو عوض کردم خیلی بهتر شد.قهر کردن زیاد هم سردی میاری هم طرفت بهش عادت میکنه و دیگه براش مهم نیست.

قهر یبار یا دوبارش قشنگه بعدش تکراری میشه مردا از دختری که اینقد قهر میکنن خوششون نمیاد بچه که ...

متوجه نشدی شوهرم قهر میکنه.شما مگه میدونی من بچه ام یا نه.چه همه کارشناس شدن

عزیزم اینهمه آدم ریختین زیر تاپیک قضاوت کردین که چی؟اولین بارم بود همچین کاری کردم و دیگه واقعا دلم ...

ببین چه جوری کم طاقتی و دائم انتظار تایید داری و ایراداتت رو قبول نمیکنی

اینجوری نمیشه دختر خوب ، با خودت صادق باش

عزیزم دوستان دارن راهنماییت میکنن ناراحت نشو.مشخصه شخصیت زود رنجی داری و این اصلا خوب نیست هم خودت ا ...

میگن جدا شین اون راحت میشه راهنماییه؟یه مشت آدم بیمار روحی تو نی نی سایت ریخته آن.واقعا دیگه فهمیدم این فضا چقدر مزخرفه

عزیزم اینهمه آدم ریختین زیر تاپیک قضاوت کردین که چی؟اولین بارم بود همچین کاری کردم و دیگه واقعا دلم ...

فقط نظرشونو دادن خدایی خیلی زودرنجی حدس میزنم کم سن باشی فقط حرفه تو قبول نکن 

تا میتونید خاطره بسازید /آدما به اندازه خاطره هاشون زندگی میکنن /

کسی قضاوتت نکرد طبق چیزایی که کفتی نظر دادن ما کاری نداریم شوهرت برات جونشو میده یا ته راجب رفتار خودت گفتی بقیه هم نظر دادن  کسی نگفت شوهرت دوستت نداره 

میگن جدا شین اون راحت میشه راهنماییه؟یه مشت آدم بیمار روحی تو نی نی سایت ریخته آن.واقعا دیگه فهمیدم ...

حالا یه شوخی کردن به دل نگیر عزیزم اینجا فضای مجازیه وقتی مشکلتو میگی توقع همه جور حرفی داشته باش.سخت نگیر زندگیو عزیزم خودت اذیت میشی اینجوری

ببین چه جوری کم طاقتی و دائم انتظار تایید داری و ایراداتت رو قبول نمیکنی اینجوری نمیشه دختر خوب ، ب ...

چون الان تو بدترین حالت روحیمم.از دیشب ده بار حرفام و تو دفترچه ی گوشیم نوشتم گفتم ولش کن بنویسم مردم بخونن ناراحت بشن که چی بشه.ولی دیگه انقدر روحیه ام بد بود که اینجا نوشتم نه اینکه با تمسخر و توهین بدتر بشه.سیاستایب که من تو زندگی زناشوییم بلدم و هیچکدوم این آدمای حراف بلد نیستن من انتظار هم دلی داشتم.درضمن بله از وقتی که عزیزترین شخص زندگیم فوت کرده زودرنج شدم امت نسبت به ناراحتی های واقعی.امیدوارم برگرده همه اش به خودشون.مخصوصا اون خانوم بارداری که گفت طلاق بگیرین اون راحت میشه.