امروز ظهر سر اینکه من یک کارو متوجه نشدم انقد سرم داد زد سه ماهه میرم سرکار باید اونو بلد میشدم درست ولی گیراییم ضعیفه اونم هر چی توضیح میداد با داد بود
فدای سرت اگه کم کم یاد می گیری بمون. همه تو کار اشتباه می کنن. اونم حتما ادم عصبیه که اینجور سرت داد زد. سعی کن خودتو اروم کنی.
مکملی چیزی بخور چون استرس بدنت رو ضعیف کرده.
طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم میدونم باید تحمل کنم ولی میگم به چه قیمتی..بخاطر دو تومن اخه کارای قبلیمم بخاطر بی احترام ...
دنبال کار باش امیدوارم یه کار مناسب با روحیه ات پیدا کنی. منم مثل خودتم غرور دارم از بی احترامی اذیت می شم ولی پیشرفت ارزش داره.
طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿