2777
2789
عنوان

خونه مجردی

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 22 پست
وقتی دنبال بهانه میگردی که هر جوری شده خونه مجردی بگیری ببین عزیز من تو الان متوجه حرف من نمیشی اما ...

خیلی از کشور ها خود پدر و مادر این اجازه مستقل شدن به بچه داده میشه اتفاقا خیلی بهشون هم کمک میکنه، دختر یا پسر جای اینکه که منتظر حقوق پدر و مادر باشه خودش زندگی مستقل رو شروع میکنه مدیرت درآمدش رو از همون شروع جوانی یاد میگیره 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
من زمان مجردین که چند سال پیش میشه حوصله پدر و مادرم رو نداشتم، سال اولی که با عشقم ازدواج کردم دیدم ...

من تا حدودی روحیات درون گرایی دارم، تنهایی رو بیشتر دوست دارم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی از کشور ها خود پدر و مادر این اجازه مستقل شدن به بچه داده میشه اتفاقا خیلی بهشون هم کمک میکنه، ...

من چی میگم تو چی میگی😑😑😑😑من چیکار خیلی کشورا دارم اینجا ایرانه تنها زندگی کردنم کار تو نیست حالا تو بشین شعار بده واسه خودت 

من چی میگم تو چی میگی😑😑😑😑من چیکار خیلی کشورا دارم اینجا ایرانه تنها زندگی کردنم کار تو نیست حالا ...

شما از کجا میدونی کار من نیست، 

من زمان مجردین که چند سال پیش میشه حوصله پدر و مادرم رو نداشتم، سال اولی که با عشقم ازدواج کردم دیدم ...

خب درون‌گراها توی آسیا خیلی اذیت میشن، رتبه فرد گرایی ایران 43 هستش و بالاترین نمره به استرالیا و آمریکا تعلق داره= با نمره 90.

از این رو درونگرایی مساویه با=

کرختی.

مردم گریزی.

افسردگی.

بنظرم برای اینکه تایپ شخصیتیت زیاد برات چالش درست نکنه تا میتونی در مورد خودت و ویژگی هات با خانوادت حرف بزن، مثلاً بگو وقتی زیاد صحبت می‌کنی حالت بد میشه و انرژی زیادی از دست میدی، من وقتی اولین بار اینو شنیدم خیلی برام جالب بود و تا الان نشده به پر و پای افرادی که باهاشون زندگی میکنم بپیچم.

بهشون علایقت رو بگو= اینکه رازدار و تودار نیستی بلکه دلت میخواد بیشتر در درونت مساعل رو نظاره کنی تا بخوای درمیون بزاری.

فرض کن نمره خواهرت 20 باشه تو فردگرایی، و عاشق به اشتراک گذاشتن تمام احساساتش باشه خب اونم براش تحمل تو سخته، بنظرم توضیح دادن ویژگی های خودتون به همدیگه خیلی شرایط رو بهتر می‌کنه 

در خصوص ملاقات افراد جدید،

تماس و تلفن بازی با فامیل...

و ...

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
تو کامنت قبلیمم بهت گفتم متوجه حرف من نمیشی بزار خونه بگیری اگر تونستی یک ماه دووم بیاری اونوقت بیا ...

😐😐😐😐