2777
2789
عنوان

باردار باشید...

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 40 پست
خیلی ممنون واجب بود میرفتم اطراف منو اینجوری میبینند تو دلشون میگند مگه مجبوری

نمیرم.

دیروز پسرمو بردم دکتر

دکتره گفت دوباره کرونا زیاد شده

الان مهمترین چیز سلامتیه شماست . محیط شلوغ نباید برید حتی اگه خوش بگذره بهتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ممنون واجب بود میرفتم اطراف منو اینجوری میبینند تو دلشون میگند مگه مجبوری

چرا حس منفی داری نسبت به خودت؟

اتفاقا الان همه جا برو پس فردا بچت بدنیا بیاد سخت تره که

من که تا روز قبل زایمانم همه جا میرفتم همه هم کلی خوشحال میشدن که اومدن و تشکر میکردن خودمم حال و هوام عوض میشد

اینکه مجلس اهل هبیته نورش برای بچت هم میره

نه عزیزم اصلا نرو اینجور مراسم ها همش گریه زاری و انرژی منفی اونم واسه یه دختر بچه ۳ ساله که ۱۴۰۰ سال پیش مرده و هیچ منبع موثقی ام نیست که اصلا امام حسین همچین دختری داشته!   منکه باورش ندارم به نظرم همش بازی با احساسات مردمه

نه عزیزم اصلا نرو اینجور مراسم ها همش گریه زاری و انرژی منفی اونم واسه یه دختر بچه ۳ ساله که ۱۴۰۰ سا ...

من خونه مادرم فقط میرم حسو حال اینجور جاها رو هم از وقتی باردار شدم ندارم زن هفت هشت ماهه مجبور نیس همه جا بره که نباید ازش انتظار داشته باشند

چرا حس منفی داری نسبت به خودت؟ اتفاقا الان همه جا برو پس فردا بچت بدنیا بیاد سخت تره که من که تا ر ...

سنگین شدم کجا برم، نفس نفس میزنم وقتی میشینم بلند میشم همه باید بگند مجبورت کردن

من خونه مادرم فقط میرم حسو حال اینجور جاها رو هم از وقتی باردار شدم ندارم زن هفت هشت ماهه مجبور نیس ...

اره بابا اگرم بعدش کسی چیزی گفت بگو دکتر گفته ۳ ماه آخر زیاد فعالیت نکنم ممکنه کیسه آبم پاره بشه

اره بابا اگرم بعدش کسی چیزی گفت بگو دکتر گفته ۳ ماه آخر زیاد فعالیت نکنم ممکنه کیسه آبم پاره بشه

چیزی نباید بگند میبینند وضعیت خب حوصله گریه و زاری رو بخدا ندارم تاپیک های قبلم و اگه ببینی چن وقته حال دلم خوب شده حوصلم نمیکشه

نه عزیزم اصلا نرو اینجور مراسم ها همش گریه زاری و انرژی منفی اونم واسه یه دختر بچه ۳ ساله که ۱۴۰۰ سا ...

ببخشید عزیزم چقدر خوبه که هیچوقت تو زندگیت مشکلی نداشتی که اسم خدا و امام حسین رو بیاری که بخوان کمکت کنن تو مشکلاتت به کی پناه میبری برای خودم متاسفم که چشمم به نظر شما خورد

ببخشید عزیزم چقدر خوبه که هیچوقت تو زندگیت مشکلی نداشتی که اسم خدا و امام حسین رو بیاری که بخوان کمک ...

عزیزم من توی مشکلاتم به خود خدا پناه میبرم اعتقاد به ائمه هم دارم اما شاید ۹۰ درصد داستان ها و روایاتی که ازشون نقل میشه هیچ باوری ندارم