2777
2789
عنوان

دلم برا اونی ک بودم تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 65 پست
ای بابا بگردمم🥲 درست میشه فداتشم به خودش گفتی؟ عفونت اینا که نداری؟

اره میدونه .. چطور ندارم . از وقتی ک گرفتم همش عفونت دارم .. چند روز پیشم رفتم دکتر زنان معاینه گف زخم دهانه رحم داری  با اینکه کلا ۶ ماهه رابطه دارم ..‌ برا معاینه انقد درد کشیدم ک تا ۳ روز اونجام درد میکرد

من بهم خیانت نکرده ولی ی بیماری گزاشت رو دستم .. بخدا خیلی داغونم .ارزوم اینه ی لحظه برگردم ب وقتی ک ...

میخوای ازش جداشی ؟

من خیلی راجب زگیل اطلاعات ندارم اگه خوب شی دوباره ازش نمیگیری ؟

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم❤️                             متاهل و متعهد ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای چقدر بد با همسرتون صحبت کردین؟ خب روابط بی تعهد قبل از ازدواج همین عواقب هم در پیش داره که م ...

چطور حل کنم وقتی درمان خاصی نداره؟ عشقو حال هاشو شوهر من کرده عذاب هاشو منه بدبخت دارم میکشم

میخوای ازش جداشی ؟ من خیلی راجب زگیل اطلاعات ندارم اگه خوب شی دوباره ازش نمیگیری ؟

جدا شدنم چ فایده ای داره ؟ اونوقت هزینه های این همه دکترو از کجا بیارم . حداقل هزینه هارو متقبل بشه ... 

جدا شدنم چ فایده ای داره ؟ اونوقت هزینه های این همه دکترو از کجا بیارم . حداقل هزینه هارو متقبل بشه ...

پس برا رابطه جنسی باهاش خیلی مواظب باش 

ببخشید اینو میپرسم از روان کننده استفاده میکنید یا تف؟ چون تف عامل اصلی عفونته

منه احمق نمیدونستم‌ک اب دهن انقد ضررر داره.. استفاده کردم ..  دکتر گف اصلا نکن الان قطعش کردم . خدا کنه خوب شم . بخدا خسته شدم از دکتر

پس برا رابطه جنسی باهاش خیلی مواظب باش 

کاندوم دیگه استفاده میکنم .. خیلی داغونم و عاجز . یهو همینطور میشینم گریه میکنم . کلا ۲۶ سالمه و تا اومدم یکم خوشی کنم تو زندگیم یهو همه چی اوار شد رو سرم 

منه احمق نمیدونستم‌ک اب دهن انقد ضررر داره.. استفاده کردم ..  دکتر گف اصلا نکن الان قطعش کردم . ...

ای وای من

اشکال نداره پیش ی دکتر خوب برو قشنگ همه داروهاتو استفادع کن مرتب

همسرتم ببر دکتر

تا زمانی ک کامل خوب نشدین بهتره از کدایکس استفادع کنین

روان کننده هم برنده لوبریکانت بخر 

بعد رابطه سریع دستشویی و حموم برو 

کاندوم دیگه استفاده میکنم .. خیلی داغونم و عاجز . یهو همینطور میشینم گریه میکنم . کلا ۲۶ سالمه و تا ...

منم ۲۲سالمه نابود شدم بعد خیانتش 

منم همینطورم همش گریه میکنم انگار افسردگی گرفتم یه بچه کوچیک دارم نمی‌تونم جدا شم