2777
2789

میخا باور کنید یا نکنید عینو واقعیته. به طور خلاصه بگم مدتی بود خونمون ساس زد خیلی کارا انجام دادیم چند بار سم زدیم ولی نتیجه نداد اومدیم قرص برنج زدیم تو خونه تمام درزهای خونه چسپکاری کردیم تمام وسایلای کهنه و اضافه اوردیم ریختیم تو زمین کناره خونمون اتیش زدیم چندتا متکاه قدیمی که از مادره مادر بزرگم بود اونا هم ریختیم روهم سوزاندیم بعد خودمون رفتیم خونه پدرم. اومدم که اشغالای وسایلای سوزانده که خاکستر شده بود جمع کنم. چیزه عجیبی دیدم سکهای دوره رضا شاه چندین النگو و گردنبند خلاصه نزدیک به دوکیلو طلاه بود همه را هول هولکی جمع کردم چیزی به کسی نگفتم حتی شوهرم  با خواهر بزرگم موضوع را درمیان نهادم ای کاش نگفته بودم. بعداز چند روز کل فامیل ریختن خونه ما  حالا بیا براشون ثابت کن که همی مقدار بوده باور نکردن. خیلی ناراحتم از خواهرم الان شکایت من و خواهرم کردن  نمیدونم عاقبت چه میشه با وجودی که تمام طلاها تقدیم بچه هاش کردم شنیدم شکایتم کردن که بیشتر از اینا بوده 

عکس فقط عکس

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدا ولی خواهرت چه کار احمقانه ای کرده شما به خواهرتم نباید میگفتی 

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4

حالا اومدیم و واقعیت بود

میدونی چرا شکایت کردن

چون یک کیلو از طلاها رو که مال خودت بوده بخشیدی

اونا فکر کردن بیشتر بوده بقیش رو قایم کردی

اگر نمیگذشتی اینجوری نمیشد

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا