2777
2789

من چند ماه دارم استفاده میکنم ولی هنوز ریزش شدید دارم نمیدونم چیکار کنم☹️

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

منم خیلی میریزه، چند تا دکتر مثلا خوب هم رفتم اما خونه پر موهای منه🤕 تو رو خدا راه حل دارین بگین

دقیقا اصلا افسردگی گرفتم هیچی مو تو سرم نیست

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دکتر رفتم گفت باید ماینوکسیدیل بزنی نمیدونم خوب باشه یا نه. کسی تجربه داره راهنمایی کنه

من دکتر رفتم گفت باید ماینوکسیدیل بزنی نمیدونم خوب باشه یا نه. کسی تجربه داره راهنمایی کنه

اسی من ۴ ساله ماینو میزنم ولی به نظرم فقط برای کسایی مناسبه که ریزش هورمونی دارن برای من از کمبود آهن و اینا بود

الان من ریزش ندارم اصلااا ولی چون موهام وابسته شده مجورم همچنان بزنم هفته ای دوبار 

دکتر نمیزاره قطع کنم میگه کچل میشی🥲

.
اسی من ۴ ساله ماینو میزنم ولی به نظرم فقط برای کسایی مناسبه که ریزش هورمونی دارن  الان من ریزش ...

وایی من خیلی ریزش دارم یعنی دسته دسته 

دکتر منم همینو گفت گفت همیشه باید بزنی اصلا قطعش نکن

سعی کن اول ریشه یابی کنی همه ی آزمایش های لازمو بده

اره باید اول آزمایش بدم 

خب علتشو بهت نگفت؟کف سرت خالی شده ینی؟

نه چند تا آزمایش نوشت که برم بدم هنوز نتونستم