bitagolilove مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4612 عنوان کسی تا حالا از مکملای مو استفاده کرده؟ 55 بازدید | 9 پست من چند ماه دارم استفاده میکنم ولی هنوز ریزش شدید دارم نمیدونم چیکار کنم☹️ یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️ 1402/10/27 | 11:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تعلیقمنکن عضویت: 1401/06/04 تعداد پست: 2426 منم خیلی میریزه، چند تا دکتر مثلا خوب هم رفتم اما خونه پر موهای منه🤕 تو رو خدا راه حل دارین بگین
bitagolilove مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4612 منم خیلی میریزه، چند تا دکتر مثلا خوب هم رفتم اما خونه پر موهای منه🤕 تو رو خدا راه حل دارین بگین دقیقا اصلا افسردگی گرفتم هیچی مو تو سرم نیست یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️
bitagolilove مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4612 من دکتر رفتم گفت باید ماینوکسیدیل بزنی نمیدونم خوب باشه یا نه. کسی تجربه داره راهنمایی کنه یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️
ناستاسیا_فیلیبوفنا عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 1334 من دکتر رفتم گفت باید ماینوکسیدیل بزنی نمیدونم خوب باشه یا نه. کسی تجربه داره راهنمایی کنه اسی من ۴ ساله ماینو میزنم ولی به نظرم فقط برای کسایی مناسبه که ریزش هورمونی دارن برای من از کمبود آهن و اینا بودالان من ریزش ندارم اصلااا ولی چون موهام وابسته شده مجورم همچنان بزنم هفته ای دوبار دکتر نمیزاره قطع کنم میگه کچل میشی🥲 .
ناستاسیا_فیلیبوفنا عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 1334 سعی کن اول ریشه یابی کنی همه ی آزمایش های لازمو بده .
bitagolilove مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4612 اسی من ۴ ساله ماینو میزنم ولی به نظرم فقط برای کسایی مناسبه که ریزش هورمونی دارن الان من ریزش ... وایی من خیلی ریزش دارم یعنی دسته دسته دکتر منم همینو گفت گفت همیشه باید بزنی اصلا قطعش نکن یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️
ناستاسیا_فیلیبوفنا عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 1334 وایی من خیلی ریزش دارم یعنی دسته دسته دکتر منم همینو گفت گفت همیشه باید بزنی اصلا قطعش نکن خب علتشو بهت نگفت؟کف سرت خالی شده ینی؟ .
bitagolilove مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4612 سعی کن اول ریشه یابی کنی همه ی آزمایش های لازمو بده اره باید اول آزمایش بدم یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️
bitagolilove مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4612 خب علتشو بهت نگفت؟کف سرت خالی شده ینی؟ نه چند تا آزمایش نوشت که برم بدم هنوز نتونستم یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️