2777
2789

سلام برنامه اکسکوینو ارز دیجیتال ایرانی که تو بازار میتونین پیدا کنین و چون تو بازاره پس کاملا مطمینه و امن میتونین به راحتی خرید فروش ارز دیجیتال دا‌شته باشین و با زدن کد معرفم 88137396 100ب شما و من میده و با تایید هویتت دوباره بهتون 100میده و هرکسی رو دعوت کنین بهتون 100 میده 

تاکید میکنم کد معرف و‌باید بزنید تا 24 ساعت صبرکنید تا ب حسابتون بیاد

آتلیه خانگی دارم ..

عزیزم یکم راجبش توضیح میدی، کار باهاش چه جوریه 

من اصلا و ابدا از ارز دیجیتال سر در نمیارم برای کسی مثل منم بدرد میخوره، نیاز به سرمایه اولیه داره؟ اگه آره چقدر

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یکم راجبش توضیح میدی، کار باهاش چه جوریه  من اصلا و ابدا از ارز دیجیتال سر در نمیارم برا ...

عزیزم اصلاا نیازی نیست ارز واینارو یاد داشته یاشی ققط با کد معرف میتونی کسب درامد کنی.همینکه ثبت نام کنی و به احراز هویت برسی صد بهت میده .خودتم کدتو بده خانوادت تا اونا ثبت نام کنن .من خودم از دیروز 400 جمع کردم و واریز شد برام

آتلیه خانگی دارم ..