2777
2789

فقط اومدم اونجایی که گفتی از دید اروپایی و آمریکایی

بگم که دیگه گذشت اون زمون،مااونهارو اصلا آدم حساب نمیکنیم که دیدشون برامون مهم باشه

یه مشت بدبخت فقیر دزدن که سالها به منطقه مرفه و سرشار از منابع ما حمله کردنو مثل سگ دزدی میکنن

یه مدت بهشون از انرژی‌های نفت و گازمون ندیم برمیگردن به دروان توحششون

از صدقه سر ما زنده ان،تا میتونن هم بهمون آسیب میزنن

الان شرکت تسلا تو آلمان تعطیل شد

بقیه هم تو صف هستن

هم میکشنمون، هم غارتمون میکنن

از نظر من اونا یه مشت وحشی ان،که سالها مارو تو تحریم گذاشتن نمیزارن حتی نفتمونو بفروشیم،بعد میگن تقصیر نظامتونه که فقیرید ،چرا نظامتون نمیزاره ما مثل اسب سوارتون بشیم و تیکه پاره تون کنیم

اون آشغالا کسی نیستن که دیدگاه کثیفشون،برای ما مهم باشه

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

آرام

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه اسی 

لطفا تاپیک آخرمو گزارش بزنید بعد لایک کنید تا من بتونم براتون صلوات بفرستم مرسی🥲💛

کسایی که ما دوستشون داریم هیچ‌وقت ما رو ترک نمیکنن و همیشه میتونی اونارو تو قلبت پیدا کنی. صلوات برایروح کسی که نوشابه رو اختراع کرد:)))) عضو ستاد نه_ به_ تعلیق🥲// تاپیکای قبل اردیبهشت رو اصلا گردن نمیگیرممم

هیچ کشوری در برابر ایران عددی نیس دیگه

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   
واقعا باید از کشور ما گمشن

امریکا و اروپا رو داره ناسزا میگه

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
فکر کن میگه اروپایی و آمریکایی انگار چه خری هستن اونا

اونا هم آدمن 

ولی فحش ندیم بهتره 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

با احترام

مخالف!

شاید قدیما که ایران کورورش داشت حرف شما درست بود ما خوب و بافرهنگ بودیم اونا وحشی و بی فرهنگ الان برعکس شده!

فرهنگ ما و رفاه و اسایش ما کجا اونا کجا!

متاسفانه ما پس رفت کردیم اونا پیشرفت