یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببرش بیمارستان خونه کاریش نمیشه کرد من الان پسرم بخاطر خروسک بستری هستیم هرچه زود تر ببری بهتره. من یه بار دیگه خروسک گرفت دیر بردمش دکتر یه هفته بستریش کردن تو ای سی یو . ولی این بار بهتر بود البته پسر من شلی حنجر داره افت اکسیژن پیدا میکنه ک بستریش میکنن
خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭
دکتر که حتما ببر. خروسک شبها سرفه های وحشتناکی دارن. وقتی اینجوری میشه بپوشونش وببرش یه جای سرد مثل حیاط.یا مثلا اب حمام روباز کن وپسرت بیرون دم در حمام بشینه..این ویروس توی سرما متوقف میشه..اینا رو دکتر اطفال بهم کفت وقتی پسرم خروسک گرفت