2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 22 پست
چرا خب

چون حیف ما زن ها که بیوفتیم زیر دست یه مرد گردن کلفت بی خاصیت صبح تا شب بشور بپز به زندگی برس اخرشم هیچ کاری نکردی اخرشم بهت خیانت میشه اخرشم تو میشی آدم بده اخرشم باید با بی پولی دست و پنجه نرم کنی اخرشم میشی یه تم سری خور افسرده بدبخت مردا جز اینکه این چیزارو بدن به زن ها هیچ هنر دیگه ای ندارن هممممممشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون حیف ما زن ها که بیوفتیم زیر دست یه مرد گردن کلفت بی خاصیت صبح تا شب بشور بپز به زندگی برس اخرشم ...

خب اگر زن مستقلی بودید و دستتون توی جیب خودتون بودبازم اینجور میگفتید؟

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم درخواست دوستی ندید جواب نمیدم

شوهر زن ذلیل گلیست از گلهای بهشت

آره والا عموم بنده خدا خیلی زن ذلیل و مهربون و دست و دل بازه 😅 ولی خب پولدار نیست و زیادی هم آدم ساده ایه🤦‍♀️

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

دوست رفیق خانواده میشن همدم آدم   ما زن ها اگه تا آخر عمر مجرد بمونیم خیلی بهتر از اینه ب ...

چارتااااا؟😂😂😂😂😂

هدف من از ازدواج فقط بچه سالم و صالح داشتنه که فردا که پیر شدم نیوفتم زیر دست ادمای ناشایست

چارتااااا؟😂😂😂😂😂 هدف من از ازدواج فقط بچه سالم و صالح داشتنه که فردا که پیر شدم نیوفتم زیر دست ...

نه همون یکی منظورم مثلا ۴تا زن بیوفتیم زیر دست ۴ تا مرد

اره اینم فکر خوبیه ولی توی سن بالاتر این کارو کن

خب اگر زن مستقلی بودید و دستتون توی جیب خودتون بودبازم اینجور میگفتید؟

اره بازم میگفتم بدتر تازه وقتی دستت تو جیب خودته استقلال مالی داری مستقلی میتونی بهترینارو بپوشی بخوری بهترین جاهارو بری و بیای چرا باید ازدواج کنی واقعا باکه مغز خر خورده باشه آدم ازدواجم میخوای کنی حداقل دیگ ۳۵سالگی لذت ببر از زندگیت بعدش

نه همون یکی منظورم مثلا ۴تا زن بیوفتیم زیر دست ۴ تا مرد اره اینم فکر خوبیه ولی توی سن بالاتر این کا ...

خب تو سن بالا منظورت اگر ۳۵به بالا باشه شانس بارداری کم و خطریه و اینکه تا بیاد بزرگ بشه و بهش عشق بدم و عاشقانه بزرگش کنم خودم پیر و فرتوتم .

اصلا به هیچ جات نباشه مردو بابا فوقش خیانت کرد طلاق میگیری بالاتر از سیاهی که رنگی نیست خودتو و بچتو عشقه ،از قبلم حق حضانتو بگیر تابم.نه تو خماری