2777
2789

واااقعا ملت شدن مریض جنسی.   محض رضای خدا یه مشتری واقعی برا کفشم پیدا نشد. اونم کفشای نوووو.   

یکی اومد گفت بپوش پات ببینم

یکی گفت با لاک قرمز بهت میاد

یکی گفت بیا مغازم  گفت مغازه کله پزی دارم😵😵

حالا اینارو ب شوهرمم گفتم. اونم برگاش ریخته بود‌ . عصبانی هم شده بود ازین ملت روانی

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید به همسرت میگفتی..

بعدم بنویس مزاحمت از طرف همسرم پیگیری میشه که بترسن و پیام ندن.

من اکثرا مینویسم اقای فلانی پاسخگو هستن. که فک کنن مرد هستم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

🤣🤣🤣خواهرم خیلی وقته که کفش بزاری فکرمیکنن اره..

خوب طرف میخواد کفش بفروشه.

باید بگه دمپایی دارم؟😉😄

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

خوب طرف میخواد کفش بفروشه.  باید بگه دمپایی دارم؟😉😄

والا دیگه تو دیوار هرکسی کفش بزاره یعنی فلان..می‌تونه جای دیگه بفروشه چون وقتی کفش بزاره فقط مزاحما زیاد میشن و به فروش نمیره..

والا دیگه تو دیوار هرکسی کفش بزاره یعنی فلان..می‌تونه جای دیگه بفروشه چون وقتی کفش بزاره فقط مزاحما ...

نمیدونم چی باید گفت واقعا