2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش

من تا ماه ۸ کسی متوجه نمیشد

ماه اخرم که با کیسه اب پاره رفتم بیمارستان فکر میکردن زایمان زودرس دارم تا اینکه گفتم ۳۹ هفته م بچمم ۳.۵ دنیا اومد

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد

من سیو دو هفته هستم شکمم کوچیکه همه میگن ولی وزن بچه خوبه

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
نگران نباش من تا ماه ۸ کسی متوجه نمیشد ماه اخرم که با کیسه اب پاره رفتم بیمارستان فکر میکردن زایما ...

الان تو ۲۵ هفته بچم باید هرساعت تکون بخوره یا همینکه درطول روز چندین بارتکون بخوره کافیه؟

منوهمسرمو نی نیمون
منم بچم دختر بود چاقم بودم ولی تا۳۰ هفته فقط از پنگوینی راه رفتنم میشد فهمید باردارم وگرنه شکم نداشت ...

دقیقا منم راه رفتنم فقط پیداس ک باردارم

منوهمسرمو نی نیمون

25هفته یعنی چندماه😁یادم رفته ..من تا اول 6 ماهگی هیچ کی نمی‌فهمید ..همکار شوهرم با زنش اومده بودن خونمون ، جفتمون ماه 6 بودیم بعد من تادیدم فهمیدم باردار ..وقتی بهش گفتم تعجب کرده بود ..ولی از 6 ماهگی به بعد اینقد شکمم بزرگ شد نافم مخصوصا فشار رو اون بود😁بچه مم پسر شد..برا بعضیا همینه یهو اینقد بزرگ میشه خودت باورت نمیشه😂

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
25هفته یعنی چندماه😁یادم رفته ..من تا اول 6 ماهگی هیچ کی نمی‌فهمید ..همکار شوهرم با زنش اومده بودن خ ...

منم هفته دیگه شش ماهم تموم میشه.انقد دلم میخواد شکمم بزرگ شه ذوقشو بکنم میترسم تااخرم بزرگ نشه ارزو ب دل بمونم

منوهمسرمو نی نیمون

منم ۶ ماهم بود ولی هنوز شکمم تخت بود، یادم نمیره دکتر میرفتم همه با پوزخند میگفتن تو ۶ ماهته؟؟؟؟

خلاصه شکمم کوچیک بود

ولی بچم با وزن نرمال و خوب به دنیا اومد سه کیلو و ۲۰۰ بود