2777
2789
اگه اینجوری بخوای حساب کنی که همه عنبرنسارا دارن!  ولی اون مال خر اونم خر ماده هست که میگن یه ...

آره دیگه خر ماده سفید شنیدم اسب رو منم نشنیدم😬

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
اگه اینجوری بخوای حساب کنی که همه عنبرنسارا دارن!  ولی اون مال خر اونم خر ماده هست که میگن یه ...

مال اسب بهتره عطاری ها هم می آوردند در ضمن خر و اسب از یک خانواده هستند خب 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه هم داشتیم این کارا رو برامون نمیکردن

والا بخدا 😁

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
عنبرنسارا اسم دارویی ست که ازپشکل الاغ ماده تولید میشه وخواص دارویی ضدعفونت داره

خب من برای میزان بالای تولید سیگار عنبر نسارا اون همه الاغ از کجا پیدا کنم و برای همین از باشگاه های اسب سواری می گیرم خب 

اره دیگه عنبرنسارای قلابی

خب من برای میزان بالای تولید سیگار عنبر نسارا اون همه الاغ از کجا پیدا کنم و برای همین از باشگاه های اسب سواری می گیرم خب 

تازه عطاری ها می گویند که عنبر نسارای اسب خاصیتش بیشتره خب

عطاری ها هم می آورند میتونی بری بپرسی تازه مال اسب گرون تره

نمیدونم این همه اصرار براچیه!! درحالی ک خودتونم گفتین عنبرنسا  الاغ رو نمیتونم گیر بیارم از اسب استفاده میکنم

اون آقای محترم کمکم کرد گرفتم تمام مجوزها و کارت بازرگانی را 

اون اشناتون میتونه کمک کنه چیزای دیگه هم صادر کنیم؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏