2777
2789

هزینه کارت بازرگانی چقدر شد؟

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیییی گفتهههه یکیهههههه؟؟؟؟ چرا واقعا فک میکنید کسی از چیزی خبر نداره و حرفتونم تکرار میکنید!!

شما فردا برو یک سر به عطاری ها بزن اگر عنبر نسارای اسب نداشتند برای فروش هر چی میخواهی به من بگو خب 

نمیدونم چرا باور نکردم ما خودمون داخل کشور یه کار راه انداختیم پدرمون دراومده به غلط کردن افتادیم حالا شما تکیه دادی به متکا پشکل صادر میکنی به چین؟؟والا چیننیها حتی چادر نماز و مهر و تسبیح هم به ما غالب میکنن

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
خب اسب هم عنبر نسارا داره 

نه نداره!

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
شما فردا برو یک سر به عطاری ها بزن اگر عنبر نسارای اسب نداشتند برای فروش هر چی میخواهی به من بگو خب& ...

عنبر نسارا پشکل الاغه اونم با کلی شرط و شروط ! 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
تازه مال اسب گرون تره داخل عطاری ها 

جالب بود یه تحقیقی در این باره میکنم.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

بخشیدا ولی حیف وقتی که بره دوره طب سنتی و اسلامی گذاشتید! 

چطور؟؟ دلیل خاصی داره حرفتون؟

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

اگه انقدر مرید رهبری بیجا میکنی اینجوری فوش بدی 

مریدای رهبر باخدا ومذهبین نه اینجوری بددهن

هدفت مشخصه

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️