2777
2789
لایک کنید لطفا

یه ایده مثلا اینکه با تولیدی یا جایی رو پیدا کنیم که امانی جنس بده و ما بفروشیم ، این ایده بنظر خودم خیلی خوبه چون اینجا ما سرمایه ای نذاشتیم و از طرفیم سود میکنیم و خودمون صاحب کار هستیم، شمام اگه ایده ای داشتین خوشحال میشم بگید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه ایده مثلا اینکه با تولیدی یا جایی رو پیدا کنیم که امانی جنس بده و ما بفروشیم ، این ایده بنظر خودم ...

اخه بازار داشته باشیم خیلی مهمه... اگه بخوایم تو اینستا فروش هم کنیم سخته چون الان نت هم گرونه کلی باید وقت بزاری. شاید پول نت هم در نیاد 

اخه بازار داشته باشیم خیلی مهمه... اگه بخوایم تو اینستا فروش هم کنیم سخته چون الان نت هم گرونه کلی ب ...

الان بنظرم لباس رو اگه آدم ب تعداد کم بتونه از جایی ب قیمت عمده بگیره راحت میتونه ت فامیل یا دوست و اشنا بفروشه اگه قیمتش خوب باشه

حس میکنم فروش چیزایی که مربوط به دختراست یا ولنتاین خیلی مشتری داره... یا جنبه کادویی داشته باشه مثل ...

آره خیلی عالیه ولی باید پیج اینستای آدم جابیوفته حسابی تا خرید خوبی بکنن از ادم

اخه بازار داشته باشیم خیلی مهمه... اگه بخوایم تو اینستا فروش هم کنیم سخته چون الان نت هم گرونه کلی ب ...

حالا من ی جا رو پیدا کردم دوستم بهم معرفی کرده خودش اینجوری باهاشون کار کرده اون ک خیلی تعریف می‌کرد میگفت خوبه و فلان ولی خب اون دوستم چون ت اون شهره بهش امانی جنس میده با سفته و کارت ملی بعد لباس بچه ایناس اینم ت فک و فامیل میفروشه کلی سود کرده بدون اینکه سرمایه ای بذاره وسط من شمارشونو گرفتم زنگ زدم صحبت کردم ولی گفت چون من تو شهر اونا نیستم ب من امانی نمیدن  چون نمیتونن اعتماد کنن اینجوری حتما باید از همون شهر باشی انگار 

اگه بتونم ت شهر خودمون همچین کوردی رو پیدا کنم خیلی عالی میشه بنظرم