2777
2789

ممنون میشم بگین و کسانی که هم گرفتن تایید بکنند❤️

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چله زیارت آقا ابوالفضل عباس 

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
چله زیارت آقا ابوالفضل عباس 

چند روزه حاجت گرفتید و چجوریه

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺
من شله زرد روز تاسوعا به نیت حضرت ابوالفضل به شیش ماه نرسید حاجتم داد

اول پختید بعد حاجت گرفتین یا اول نذر کردین بعد حاجت انجام بدین؟

چند روزه حاجت گرفتید و چجوریه

۴۰ روزه اس روزای آخر بود حاجت گرفتم 

تو این تاپیک متنش هست

یه مشکلی کوچیکی داشتم خداروشکر حل شد

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
۴۰ روزه اس روزای آخر بود حاجت گرفتم  تو این تاپیک متنش هست یه مشکلی کوچیکی داشتم خداروشکر ح ...

خداروشکر مرسی🌹

اول پختید بعد حاجت گرفتین یا اول نذر کردین بعد حاجت انجام بدین؟

من نذر کردم اگه تا تاسوعای سال اینده حامله بشم تا هفت سال شله زرد بدم و بعد سه ماه تقریبا حامله شدم یعنی تاسوعای سال اینده بیست روز به زایمانمه البته امسال هم پختم دیگه ۲۰ تا ظرف

خداروشکر مرسی🌹

خواهش گلم