2777
2789
دخترم 4ماه و 21 روزشه اوایل 3ماهگیش تو خواب دمر شد و وقتی بیدار شدم دیدم کلا صورتش چسپیده به زمین خدا رو شکر جاش سفت بود و چیزیش نشد، از اون روز به بعد هر وقت میخوابه کنارش بالش میزارم که نتونه دمر شه تو خواب حالا سوالم اینه از کی وقتی دمر بشه به جای اینکه صورتش بچسبه به زمین سرشو برمیگردونه و روی گوشش میخوابه؟
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
مامان رزا گردن گرفته الان، ولی از اون روز ترسیدم و کنارش بالش میزارم، هنوزم بزارم براش؟ آخه فک میکنم پشتش خسته میشه و شاید دوست داره دمر بشه
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه یه مدت بزار. طول روز هم امتحان کن ببین وقتی دمر میشه میتونه سرش رو بالا بگیره. دمر بخوابونش صداش کن اسباب بازیشو نشون بده سرش رو بالا بگیره
*چه اسارت بی افتخاری است ، در بند حرف این و آن بودن* ژان پل سارتر
مامان رزا خیلی وقتی وقتی تو بیداری دمر میشه سرشو بالا نگه میداره