2777
2789
عنوان

آقایون بیاین .لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 73 پست
خب خداروشکر منبع زلزله های ایران پیدا شد 😂🤣 اعتماد به نفس که نیست اعتماد به سقفه😂😂

پس چی 😎😎😎😎مثلا بیام بگم اینا بهترازماهستن ؟عمرا واصلا .شماخودتخریبی می کنی من بلدنیستم 

من زنم....درگلوی زمین گیرکرده ام قدری حرف میخواهم وکمی آزادی!!دوباره سیب بچین حوا...من خسته ام بگذارازاینجاهم بیرونمان کنند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما یکم از خودت تعریف کن احساس میکنم اینجوری داری اذیت میشی😂

نه بقیه تعریفم میدن نیازندارم واقعا .شماچراناراحت شدی حالا .من اینهمه ازچشمای شهلاییت تعریف کردم اینه جواب من 

من زنم....درگلوی زمین گیرکرده ام قدری حرف میخواهم وکمی آزادی!!دوباره سیب بچین حوا...من خسته ام بگذارازاینجاهم بیرونمان کنند...
نه بقیه تعریفم میدن نیازندارم واقعا .شماچراناراحت شدی حالا .من اینهمه ازچشمای شهلاییت تعریف کردم این ...

نه من که ناراحت نشدم بعدم شما از تنبل درختی تعریف کردی و شلنگ و گرفتی رو من🤦‍♂️🚶🚶

کاربر آقا🙋🏻‍♂️
نه من که ناراحت نشدم بعدم شما از تنبل درختی تعریف کردی و شلنگ و گرفتی رو من🤦‍♂️🚶🚶

چه فرقی داره شمام مثل تنبلی برام 😃

در کل خوشحال شدم از معاشرت باهاتون امیدوارم از شوخی هام ناراحت نشده باشین اگه دوست داشتین درخواست می ...

اره بانمک بودی شمام .ولی من دقیقا شمارومثل عکست تصورکردم 😂

اما شبیه عکسم نیستم خواستین نشنتون میدم😅

بیانشون بده 😂

اگه هستین توی همین تاپیک بزارم

خدایی شما مرداچه اعتمادبنفسی دارین ؟این چه زاویه ای عکس گرفتین آخه .حتما فک میکنید خیلیم جذابین 🏃🏃🏃