2777
2789
عنوان

آقایون بیاین .لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 73 پست
ساده میپوشم

خسته نباشین واقعا .یعنی ازشما مردادیوونه کننده تر هیچ موجوددیگه ای نیست .من میگم جنس شمامیگی ساده .الان باید معنی ساده روازتون بپرسم 

من زنم....درگلوی زمین گیرکرده ام قدری حرف میخواهم وکمی آزادی!!دوباره سیب بچین حوا...من خسته ام بگذارازاینجاهم بیرونمان کنند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂خیلی باحال بود 

باحالی که از خودتونه اما خدایش شاید پشت این اکانت یه آقایی شبیه مصطفی زمانی نشسته بود اینقدر زود از عکس پروفایل قضاوت نکنید.😔

البته بیشتر شبیه مهران غفوریانم اونم بعد از لاغر شدنش🤦‍♂️😅

کاربر آقا🙋🏻‍♂️
باحالی که از خودتونه اما خدایش شاید پشت این اکانت یه آقایی شبیه مصطفی زمانی نشسته بود اینقدر زود از ...

دوتاشونم جذاب نیستن .ولی خب این تنبل خان خاستنی تره نسبت به اونا 😂

من زنم....درگلوی زمین گیرکرده ام قدری حرف میخواهم وکمی آزادی!!دوباره سیب بچین حوا...من خسته ام بگذارازاینجاهم بیرونمان کنند...
خواهر من شماهمون  جوراب رو  واسش بخر تا روز مرد تموم نشده

شماخیلی رومخم بودیا .من چیزدیگه می پرسم .شما چیزدیگه ج میدی .خودم میدونم نباید بیشترازجوراب برای شماهاخرید ولی حالادلم خواسته دیگه 

اهااا پس ما بد استایلیم که جین نمیپوشیم 🤨😐 بازم قضاوت 😒😔😶

بله حتما دیگه .👌

خب شاید شبیه گلزار باشم اما مطمئنم شبیه تنبل درختی نیستم😒😅😂

من شمارانگفتم تنبل خان راگفتم .خیلی خاستنیه مخصوصا باون چشمای خمار

ممنون از نظر لطف شما 😐 حتماً شوهر شما هم شبیه برت پیت هستن شما هم شبیه آنجلینا جولی 😶

ایناکه نه یه نمه بهتر

ممنون از نظر لطف شما 😐 حتماً شوهر شما هم شبیه برت پیت هستن شما هم شبیه آنجلینا جولی 😶

ولی اون برد پیته ها

من شمارانگفتم تنبل خان راگفتم .خیلی خاستنیه مخصوصا باون چشمای خمار

خب دیگه بنده حرفی برای گفتن ندارم شما رو با تنبل خان تنها میزارم مثل اینکه من این وسط اضافی هستم 🚶🚶🚶

خدایی کجای این چشما خماره اینا که از چشم های جغدم باز تره🤨

کاربر آقا🙋🏻‍♂️