..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌
میدونم مردم کرد خیلی خوب و با محبت هستن از این بابت نگرانی نداارم ،ولی چون مرزه ادم ترس برش میداره
مرز بودنش که مثل قدیم نیست مرز عراق نزدیکشه که خیلی وقته عراق و ایران در صلحن شوهر من راننده ی ماشین سنگینه بین ایران و عراق دایما در رفت و امده اگه امن نمیبود ما که زندگی نمیکردیم داخلش
اها😅اخه قصر قند هم هست تو بلوچستان البته من قاطی کردم
من فک کردم اشتباه تایپیه قند😅
زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲 تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤 هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀 خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت 💔
خداروشکر ،یعنی تا حالا شما ندیدین سر مرز اتفاقی بیفته همچین چیزی نیست یعنی؟؟
مرزبانه همسرتون؟؟ اسلام اباد زیاد خطر ناک نیست نترس...کوردین اسی؟؟؟
..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌
عزیزم اصلا بد به دلت راه نده بخدا تعریف الکی نیست ولی واقعا مهمان نوازن همینکه یک غریبه میبینن حتی اگه اخلاقشون بد باشه کاملا مهربون میشن و اینکه از نظر امنیت کاملا امنه