2777
2789
عنوان

کرمانشاهیا خواهش میکنم بیاید🥲😢

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره سربازه نیروی زمینی ارتش…چرا اینجوری میگین؟؟بده یعنی اونجا؟؟

من که دارم میگم خوبه و امنه عزیزم

آخه اسمش همینه خب 

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

سلام ما دقیقا همونجایی هستیم که شما میگی هیچ مشکلی نیست خداروشکر مخصوصا که سربازن درکل مردم اینجا خون گرمن و زیاد سخت نمیگیرت مخصوصا از غریبه ها مهمان دوستن.

درسته مرزیه ولی خب نشونه ی نا امن بودنش نیست 

پرسه در جریان امواج صوت 
سلام ما دقیقا همونجایی هستیم که شما میگی هیچ مشکلی نیست خداروشکر مخصوصا که سربازن درکل مردم اینجا خو ...

همشهری 😍

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

فاصله اسلام اباد تا قصر قند زیاده ؟

زیاد نیست حدود دوساعت شاید

سلام ما دقیقا همونجایی هستیم که شما میگی هیچ مشکلی نیست خداروشکر مخصوصا که سربازن درکل مردم اینجا خو ...

میدونم مردم کرد خیلی خوب و با محبت هستن از این بابت نگرانی نداارم ،ولی چون مرزه ادم ترس برش میداره

هیچی