2777
2789
عنوان

خواهرشوهر عوضی

1906 بازدید | 49 پست

بچه ها من خیلی سختی کشیدم قابل تصور نیست چیزایی که کشیدم. شوهرم همش ریسک میکرد گلد کوئست کارای مختلف تا اینکه سرش به سنگ خورد و چندسالی یه جا کار کرد منم کارمیکردم سرو سامون گرفتیم. چندسال پیش دوباره مشکلاتمون شروع شد همیشه بدهکار بود پول نداشت شب تا صبح هم تو گوشی بود. همش دعوا داشتیم فکر میکردم خیانت میکنه. تا اینکه فهمیدم تو سایتای شرطبندی ۸۰۰ میلیون باخته.البته سه شبانه روز گم شد من چی کشیدم تا این تلفنشو روشن کرد و راضیش کردم برگرده. گفتم درستش میکنیم و برگشت. 

خدا رو شکر همه چی عالیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی اون سه روز جواب خانوادش هم نمیداد. گذشت و دو هفته بعدش عروسی دعوت بودیم رفتیم دیدیم خواهرش و پدرش به شدت قیافه گرفتن. خیلی شب بدی بود فرداش زنگ زدم به باباش گفت دخترم گفته من دیگه برادر ندارو. به جهنم. از اون موقع نرفتیم‌داونا هم یه زنگ نزدن. حالا دیدم خواهرش منو آنفالو کرده. واقعا گناه من چیه؟ هیلی ناراحتم راهکار بدین غیرمستقیم برینم بهش

خدا رو شکر همه چی عالیه

یعنی شوهر شما ۸۰۰میلیون مال خودش رو باخت.وچند روز گم شد. بعد خواهر و در برا چی قیافه گرفتن؟

برای اینکه جواب تلفنشون رو نداده. میگم پس من باید طلاق میگرفتم. توی اون سه روز ۴۰۰ تماس بی پاسخ داشتم

خدا رو شکر همه چی عالیه

چقدر قیافه خواهرشوهر برات مهمه، من که نگاه هم بهش نمیکنم که بفهمم قیافه گرفته یا نه

اخه من اصلا نمیفهمم واسه چیه .نه پولی داده نه حتی زنگی. احساس میکنم دنبال بهانه بوده

خدا رو شکر همه چی عالیه

برای اینکه جواب تلفنشون رو نداده. میگم پس من باید طلاق میگرفتم. توی اون سه روز ۴۰۰ تماس بی پاسخ داشت ...

اگه برا این موضوعها که واقعا نفهمند.یعنی درک نمیکنه برادرش

این همه پول از دست داده و ناراحته.

شما هم محل نزار .چرا میخوای مقابله کنی؟انفالو کرد که کرد.