2777
2789

خیلی سختم بود همه منتظر بودن ببینن من چه شوهری می کنم و... بعد من با این ازدواج کردم.

قیافه اش خوب نیست گفتم اخلاق داره اونم نداشت.

رو قد خیلی حساس بودم این کوتاه اس و... شغل و پول هم بماند.

۵ سال بود اصلا تو جمع همکارها نب ده بودمش امروز دیگه گفتم فایده نداره اومد   معرفی اش کروم.

مهم تر از همه اینا رفتار اجتماعی بلد نیست و این منو اذیت میکنه.

استرس میگیره و تابلو معذب هست. همش میگفتم الان آبروم رو میبره و تا حدودی همین شد.

حتما ویژگی خوب هم داره که باهاش هستین نظر بقیه مهم نیس 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل ازدواجتون چی بوده وقتی هیچ کدوم از معیارهاتون رو نداشتن؟ 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

احساس میکنم هم خودت اذیتی هم همسرت رو داری با این نگاه از بالا آزار میدی

کاش بیشتر دقت کرده بودی .الان نه تو اذیت بودی نه اون بنده خدا 

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
میفهمم ت،من یه همکارم میگفت فقط منتظرم ببینم زن کی میشی که به این همه آدم حسابی میگی نه منم تقریبا ...

برای منم همه منتظر بودن ببینن چکار میکنم منم خیالشونو راحت کردم با یکی ازدواج کردم که بتونن فضولیشونو برطرف کنه🤣

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.