2777
2789
عنوان

خانما کمک آبله مرغان

2030 بازدید | 19 پست

سلام، پسرم آبله مرغان گرفته، از اونور لوزه هم داره، من میترسم تو گلوش بزنه، همینجوری هم با دهن نفس میکشه، میترسم تنفسش سخت بشه، کسی بوده لوزه داشته باشه، آبله هم بگیره 😢

اینو نمیدونم.ولی نیخوای زودتر خوب بشه بهش خنکی بده.مایعات فراوان که زود به زود بره دساشویی.عرق شاه تره هم عالیه زیاد بهش بده

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش میگه انگار یه چیزی تو گلومه، شش سالشه

نگران نباش ببر دکتر عمومی معاینه کنه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بعله دختر خاهرم لوزه داره اصلا نمیتونه شب نفس بکشه همش دستگاه بخور بالاسرشه‌‌..

ابله مرغون گرفت تا پشت پلک پ زیر ناخن ..خیلی شدید بود 

خداروشکر کاری نشد فقط شربت حساسیت گرفته بودن براش..

و اینکه حموم نره...چون پوستش میسوخت میرفت حموم و زیر اب ک سوزش پوستش کم بشه..و الان تمام صورتش لک لک شده...دکتر گفته نباید میرفتی حمام

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
ببرش دکتر.  پسر من سه هفته پیش گرفت شدید هم بود بلافاصله بردم دکتر   فوق تخصص بود انتی بیو ...

بردم الان، پماد کالامین و شربت هیدروکسی زین و چرک خشک کن و ایبوپروفن داد، ولی من از گلوش میترسم

بعله دختر خاهرم لوزه داره اصلا نمیتونه شب نفس بکشه همش دستگاه بخور بالاسرشه‌‌.. ابله مرغون گرفت تا ...

خدارو شکر که خوبن❤️، انشاالله پسر من این دوره رو به سلامتی بگذرونه، خیلی نگرانم.

دکتر عمومی بردم گفت هر روز دوش بگیره 🤦🏻

بردم الان، پماد کالامین و شربت هیدروکسی زین و چرک خشک کن و ایبوپروفن داد، ولی من از گلوش میترسم

برا گلوش همون هیدروکسی زین خوبه.  اتفاقا پسر منم تو گلوش زد غذای روان بده بهش 

خدارو شکر که خوبن❤️، انشاالله پسر من این دوره رو به سلامتی بگذرونه، خیلی نگرانم. دکتر عمومی بردم گف ...

متخصص هم به پسرم گفت هر روز دوش بگیره.  فقط دست نزن و شوینده هم نزن 

خدارو شکر که خوبن❤️، انشاالله پسر من این دوره رو به سلامتی بگذرونه، خیلی نگرانم. دکتر عمومی بردم گف ...

نه نزاری بره ..بخدا خاهرم هرچی دکتر پوست بوده برده گفتن نباید میرفت حموم...

اون بچه هم خیلی سوزش داشت میرفت حموم ک یکم تسکین پیدا کنه حالا صورتش همه لک شده

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..