2777
2789
چشم عزیزم دعات کردم ان شاءلله شوهری قسمتتون بشه ک باهاش کل این زندگیو باهم و درکنار هم تا ابد لذت بب ...

ممنون. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یه صلوات و یه حمد برات خوندم انشالله هرچه زودتر به خواسته ات برسی   الهی آمین 

هر کی رو لایک کردم یعنی یه صلوات برای نیت شون فرستادم

نیت منم ازدواج خوب و خیلی زود برام رخ بده هست ، پیشاپیش ممنون از دعاهاتون🥲🙏🏻

عزیزم یه صلوات و یه حمد برات خوندم انشالله هرچه زودتر به خواسته ات برسی   الهی آمین  هر ک ...

خدایا دل شمارم شاد کنه و ان شاءلله خدا به بهترین شکل ممکن شمارو به خواستتون برسونه و از ته دل دعا میکنم همسر خوبی نصیبتون بشه 

شمام سعی کنید با صدقه دادن اگر دوست داشتید دل مظلومارو شاد کنید تا خداهم دل شمارو شاد کنه امین

فرستادم. التماس دعا برای من و خواهرام  @queenمریم   @دختر_12   @مائده652522 ...

خیر ببینی نازنین ، لطف کردی ، برای خوشبختی و عاقبت بخیری و حاجت روایی خودت و استارتر 20 تا صلوات میفرستم🌹

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
عزیزم دعاشون کردم فردا هم اگ زنده بودم سر نماز صبح دعاشون میکنم ان شاءلله زندگیشون مملو از خوشی و بر ...

قربونت بشم مرسی عزیزم، خير ببینی الهی. التماس دعا گلم، الهی خدا به عمرت مدت و به تنت سلامتی وبه مالت برکت عطا کنه عزیزدلم

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 
خیر ببینی نازنین ، لطف کردی ، برای خوشبختی و عاقبت بخیری و حاجت روایی خودت و استارتر 20 تا صلوات میف ...

فدات بشم عزیزدلم کاری نکردم، مرسی از لطفت عزیزم خير ببینی الهی 

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 
مرسی قشنگم 🌹🌹🌹🌹

خواهش میکنم عزیزم 😍 ❤️ 

برای @آوا_هسدم     @مزرعه_دونات_کوچولو     @گلنازززم2     @د ...

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی