2777
2789

فرستادم. التماس دعا برای من و خواهرام 

@queenمریم

@دختر_12

@مائده6525221  

@کنکورکنکور  

@سوپرایزخدا  

و حانیه و طاهره و نازنین و فرشته و آزیتا و آنیتا 

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 
انشاالله هر آرزووحاجتی داری اگه به خیر وصلاحته بهش برسی الهی آمین اللهم صل علی محمد وآل محمد

آمین عزیزم همچنین شماهم ان شاءلله خدا بهترین هارو براتون رقم بزنه آمین🥺❤️🥰🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فارغ التحصیلی سریع و بدون دردسر هر کس برام دعا کرد لایک کنه براش صلوات میفرستم اسی جان فرستادم

ان شاءلله به مقام های بالایی هم از نظر معنوی هم از نظر مادی برسی عزیزم تو بالا بالاها ببینمت 😊🌹🌹آمین  

خدا تو ذهنت و حافظت برکت بده و  یاریت کنه

ان شاءلله به مقام های بالایی هم از نظر معنوی هم از نظر مادی برسی عزیزم تو بالا بالاها ببینمت 😊🌹🌹آ ...

چقدر دعاهات قشنگ بود خیلی ممنون

فقط میدونم بگم خدا خودش دلت رو شاد کنه

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
برای ازدواجم دعام کن

خدا همه ی جوونارو عاقبت بخیر کنه ان شاءلله فرد مناسب زندگی شماهم به زودی سر راهتون قرار بگیره و باهم بهترین خاطره ها و بچه های خشگل مشگل بیارید

فرستادم. التماس دعا برای من و خواهرام  @queenمریم   @دختر_12   @مائده652522 ...

ممنون. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

لطفا از خدا برام شوهر خوب و یکی از چهار حاجت امضام و تعجیل در ظهور امام زمان رو بخواین. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

خدا همه ی جوونارو عاقبت بخیر کنه ان شاءلله فرد مناسب زندگی شماهم به زودی سر راهتون قرار بگیره و باهم ...

عه وامن غش 😘😘😘😘😘فدات شم بهترین دعا رو برام کردی الهی آمین 

برای @جان_و_جهانم  

@نون_بربریییی  

@اعتصامی  

@امام_رضاجانم  

@گلیییی_خانم  

فرستادم. التماس دعا برای من و خواهرام  @queenمریم   @دختر_12   @مائده652522 ...

عزیزم دعاشون کردم فردا هم اگ زنده بودم سر نماز صبح دعاشون میکنم ان شاءلله زندگیشون مملو از خوشی و برکت و شادی بشه به کمک خدای بزرگ

برای @آوا_هسدم  

@مزرعه_دونات_کوچولو  

@گلنازززم2  

@دردونمه  

@میرم_بالاتر_حتما  

لطفا از خدا برام شوهر خوب و یکی از چهار حاجت امضام و تعجیل در ظهور امام زمان رو بخواین. 

چشم عزیزم دعات کردم ان شاءلله شوهری قسمتتون بشه ک باهاش کل این زندگیو باهم و درکنار هم تا ابد لذت ببرین و در وقت ناخوشی و خوشی همیشه پشت هم باشین و با هم مشکلات رو به اسونی حل کنید