2777
2789
عنوان

غذای برنجی برا مهمانی شام اوکیه ؟

160 بازدید | 12 پست

بچه ها شما مهمون شام داشته باشید چیا میذارید ؟ 

مثلا دو رنگ غذا بخواید بذارید ؟ 

برای مردن زندگی نکن ...بمیر برای زندگی کردن 

بستگی داره کی باشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خورشت بادمجون زرشک پلو لوبیاپلو مرغ سوخاری

احساس میکنم برنجی سنگینه برا شب ...

از طرفی میبینم همه درس میکنن ...میگم اگه چیزج دیگه ای بدم یه موقع بد نباشه...

فامیل شوهر 😄

من خواهرشوهرم  باشه فست فودی

خیلی ساده

چون میرم خونه خودش دوتا همبرگر سرخ میکنه😐

و اینکه اگر خودم دعوت کنم سنگ تموم میزارم 

مهمون یهویی هرچی از دستم بر بیاد

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

من خواهرشوهرم  باشه فست فودی خیلی ساده چون میرم خونه خودش دوتا همبرگر سرخ میکنه😐 و اینکه اگ ...

پس سنگ تموم یعنی برنجی ؟ مثلا ته چین با یه مدل خورشت ؟ 

پس سنگ تموم یعنی برنجی ؟ مثلا ته چین با یه مدل خورشت ؟ 

اره برنج میزارم

همه میگن سنگینه چرا پختی

ولی همشونم میخورن

مثلا میتونی قیمه بادمجون یا زرشک پلو با برنج بزاری با کتلت با نون و خیارشور گوجه و....

مرسی 🥰

فدات که😍