2777
2789
اونم باز قطعی قطعی نیست

جنسیت در ای وی اف ۱۰۰ درصد هست

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

یک ساعت یا همون روز شبش میخای اقدام کنی بشین تو سرکه یا بخودت تزریق کن قبل تخمک گذاری اقدام کن

اونجاش میسوزه بابا اسیدیه

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودم کاری ندارم ولی شوهرم اصرار داره ولی ای کاش خدا بخواد و سالم باشه و دختر🥺

عرق کاسنی هر روز ته استکان خودت فقط بخور. 

لبنیات زیاد بخورین مخصوصا ماست و دوغ. 

قرص کلسیم و منیزیم بده شوهرت از دو سه ماه قبل بخوره.. 

گرمی . و بادمجون و سیر و موز و خرما  و هرچی که پسر میشه کلا حذف کنید برای دو سه ماه مصرفش ... 

مطالب تاپیک منو بخون برای جنسیت داره ان شاالله به دردت بخوره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9996700/کلی-مطلب-دارم-برای-تعیین-جنسیت

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
جنسیت در ای وی اف ۱۰۰ درصد هست

دکتری که بنیان گذار ای وی اف هست در ایران .. تو تلوزیون صحبت می‌کرد میگفت خیلی طر داره .. و مثلا امکان اینکه ۲۰ سالگی بچتون نبینید خیلی هست میگفت من اصلا تعیین جنسیت نمیکنم .. و به دکترای دیکه میگم انجام ندین

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
دکتری که بنیان گذار ای وی اف هست در ایران .. تو تلوزیون صحبت می‌کرد میگفت خیلی طر داره .. و مثلا امک ...

یعنی چی؟ 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
دکتری که بنیان گذار ای وی اف هست در ایران .. تو تلوزیون صحبت می‌کرد میگفت خیلی طر داره .. و مثلا امک ...

دکتر افلاطونیان؟از نظر ایشون بله کاری انسانی نیست و انجام نمیدن 

ولی خب خیلی جاهای دیگه انجام میدن و ۱۰۰ درصد هست 

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

دکتر افلاطونیان؟از نظر ایشون بله کاری انسانی نیست و انجام نمیدن  ولی خب خیلی جاهای دیگه انجام ...

بچه ای که ۴۰ سالگی یا بچه داشتنشو نتونی ببینی به چه درد میخوره غیر از غم چی داره ؟

چون فقط ما این جنسیت دوست داریم 

بچه ای که ۴۰ سالگی یا بچه داشتنشو نتونی ببینی به چه درد میخوره غیر از غم چی داره ؟ چون فقط ما این ج ...

من چنین چیزی رو تا حالا نشنیدم

آره خب ، تنها راه قطعیشم آی وی افه که ۱۲۰ تومن ناقابل پولشه     حالا جنسیت خاصی مدنظرته ب ...

بسم الله گفتیم و عشق آغاز شد😂 والا من سینگل بیدم😁

"اگر من بخشی از افسانه تو باشم، تو روزی به من باز خواهی گشت" 🐾🌌🌃🌆🏙️🔁