2777
2789
عنوان

دلم سگ می خواد ولی😭😭😭💔

113 بازدید | 3 پست

دلم یه سگ کوچیک می خواد که ازش با تموم وجودم مواظبت کنم و دوست وفادار من بشه:) 

خیلی مسئولیت پذیرم و با تموم سختی‌های نگهداریشم آشنام و از پسش برمیام ....

اطلاعات زیادی هم راجع بهشون دارم و تموم شرایط نگهداریشم می‌دونم از جمله هزینه نگهداریش....

خیلی ساله دلم می‌خواد یه سگ آموزش دیده از تولگی به سرپرستی بگیرم ( بخصوص که حتما جای دستشوییشو بلد باشه ) منتها خانوادم راضئ  نمیشن ....  

منم به خاطر علاقه‌ای که به این حیوون دارم دائماً وقتی می‌بینم کسئ این حیوونو داره حسادت می‌کنم و این آزارم میده.... 

خانوادم به هیچ عنوان راضی نمی‌شن.......

هر کاری می‌کنم نمی‌تونم دست بردارم و بیخیال بشم و دارم اذیت میشم دیگه چیکار کنم 🥺🥺😭😭😭💔

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مستقل شو وبعدش بگیر 

کو تا اون موقع آخه 

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍