2777
2789
عنوان

جاریم تو عروسیم خیلی به خودش رسیده بود.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 40 پست
بعد از اونی که اینجا گفت هیچکس حق نداره تو عروسی لباس سفید بپوشه بجز عروس این پشمم ریزون تر بود اون ...

وای دقیقا شوهرم همینو میگ 

میگ ما مردا همه کت شلوار مبپوشیم اصلا هم مهم نیس میگ من تو همه عروسیا انگار دومادم

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
خب اومدیم یه نفر از یه مدل خوشش اومد که فقط سفید بود اونوقت چی؟ یعنی همه ی لباسای سفید دنیا باید جم ...

من یادمه هجده ساله بودم عروسی یک از نزدیکانم لباس سفید پوشیدم هیچکس ناراحت نشده الان تو این سایت می بینم همه ناراحتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دقیقا شوهرم همینو میگ  میگ ما مردا همه کت شلوار مبپوشیم اصلا هم مهم نیس میگ من تو همه عروس ...

پوشش هر کسی به خودش ربط داره من نمی‌فهمم ملت واقعاً خجالت نمیکشن به طرف میگن فلان لباسو نپوش؟ من به شخصه اگه یه نفر همچین حرفی بهم بزنه باهاش قطع رابطه میکنم

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
خب اومدیم یه نفر از یه مدل خوشش اومد که فقط سفید بود اونوقت چی؟ یعنی همه ی لباسای سفید دنیا باید جم ...

بپوشه ولی سفید خیلی بده شومیز و کراپ و اینا ن اصن تو چشمه نقل مجلس میشه بعد همه میگن طرف عقده داشته😐😐😐 

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
من یادمه هجده ساله بودم عروسی یک از نزدیکانم لباس سفید پوشیدم هیچکس ناراحت نشده الان تو این سایت می ...

والا اینجا دیگه شورشو دراوردن

من خودمم تو عروسی خواهرم سفید انتخاب کردم خواهرم خودش گفت سفید خیلی بیشتر بهت میاد

گندشو دراوردن

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
والا اینجا دیگه شورشو دراوردن من خودمم تو عروسی خواهرم سفید انتخاب کردم خواهرم خودش گفت سفید خیلی ب ...

به خدا شبیه عروس نشده بودم 😅 لباسم کوتاه بود 

الان می بینم چقدر همه ناراحتن تو سایت.... البته من نود درصد لباسام سفیده کلا 

لباسش زیتونی بود....موهاشو اروپایی...لنزشم عسلی.....سه روز بعدش عروسی داداش بود....همین‌رو پوشیده بود...فقط موهاش فرق داشت...کلا خیلی به خودش میرسه...

ذکر علی عباده....ذکر یاعلی به تنهایی عبادت است....🌻🌻

اخه تو عقدم ک لباسم صورتی بود مال اون سفید بود....لباس عقدش بود....مادر شوهرم گفته بود بپوشه....خیلی هم خوشگل شده بود.

ذکر علی عباده....ذکر یاعلی به تنهایی عبادت است....🌻🌻

سلام

در مورد سقط سوال داشتم 

میشه کمکم کنید 

خیلی به کمک شما نیاز دارم

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن