2777
2789
خرید حالتو خوب میکنه یکم

نه بابا مال من از خرید گذشته میدونی دارم دیونه میشم اصلا نمیدونم چیکار کنم اون وضعیت کنکور شد که هیچی قبول نشدم افسرده شدم از یه طرفم فشار خانواده اصلا رد دادم دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا مال من از خرید گذشته میدونی دارم دیونه میشم اصلا نمیدونم چیکار کنم اون وضعیت کنکور شد که هیچ ...

چی بگم

همه همینیم‌

منم پشت کنکورم تجربی

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

خوشبختم منم تجربیم حالا میخونی کنکور رو؟

نه زیاد

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

والا ادم میخواد بخونه میبنه نهایی هست باید بره ترمیم معدل بکنه اصلا قیدشو بزنیم بهتره هی بریم یه حرف ...

چ بگم