2777
2789
عنوان

بچه ای که بدون هیچ دلیلی میگه دیگه نمیخام برم مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه که انقدر بچه لوس باشه اخه

معلم دوست نداره که نداشته باشه پس بازی و وقت گذروندن با بچه ها چطور

یعنی هیچی نیست که بخاد بکشونتش مدرسه؟ 

تو خونه چه خبره مگه 

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
نمیشه نره مدرسه ولی دلیل دوست نداشتن معلمش چیه اونو پیگیری کن و تا جایی که میتونی رفعش کن

چون یکم بچه منفعلی هست و شاگرد زرنگ نیست

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
با خود بچه چه برخوردی کنم که فکر نکنه میتونه با گریه زاری و کولی بازی از زیر مدرسه رفتن شونه خالی کن ...

باید بشینی باهاش صحبت کنی بفهمی دلیل یهویی زده شدنش چیه.

ممکنه حتی نیاز باشه محیط آموزشی رو عوض کنید. چون این موضوع خیلی مهمه. بعدا کلا تروما و مشکل روحی و عاطفی براش به جا میذاره

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

نمیشه که انقدر بچه لوس باشه اخه معلم دوست نداره که نداشته باشه پس بازی و وقت گذروندن با بچه ها چطور ...

عزیزم  بچت کوچولو هنوز، اگه این مشکل رو الان براش حل نکنی  بخواد بره مدرسه خیلی اذیت میشی

با مربیش صحبت کن بزار تو مدرسه بیشتر بهش توجه کن و بهش مسئولیت بده تا جذب بشه

عزیزم  بچت کوچولو هنوز، اگه این مشکل رو الان براش حل نکنی  بخواد بره مدرسه خیلی اذیت میشی ...

معلمش هم زیاد جالب نیست

اخه اگه مدرسه هم عوض کنم بنظرت برا بچه مفیده؟ بجای اینکه خودشو با محیط وفق بده من یه محیط دیگه پیدا کنم که محیط با بچه وفق پیدا کنه

اینجوری که هرجا دید چیزی خلاف میلشه میزنه زیر همه چیز

چون یکم بچه منفعلی هست و شاگرد زرنگ نیست

شما خودت تو خونه چقدر باهاش کار میکنی؟ ببین عزیزم بچت خمیرمایه ش داره شکل میگیره اگه به هر دلیلی تو خونه باهاش کار نکنی قطعا تو مدرسه و کلاس مربی ناخودآگاه بیشتر با بچه ای که تند و تیزتر روی خوش نشون میده و تشویقش میکن

انقدر راحت نگو بچم زرنگ نیست اصلا نباید تنبلی بچت رو بپذیری

شما خودت تو خونه چقدر باهاش کار میکنی؟ ببین عزیزم بچت خمیرمایه ش داره شکل میگیره اگه به هر دلیلی تو ...

خیلی زیاد کار میکنم اصلا بیخیالش نیستم

حتما دلیلی داره که دوست نداره بهت بگه... شاید مدرسشو عوض کنی بهتر بشه...  و بهش بگو اصلا دست تو نیست که تصمیم بگیری بخوای بری یا نخوای بری.... تو موظفی که بری....

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
شما خودت تو خونه چقدر باهاش کار میکنی؟ ببین عزیزم بچت خمیرمایه ش داره شکل میگیره اگه به هر دلیلی تو ...

خب معلمای عزیز بعد عمری معلمی کردن هنوز نمیدونن که درصدی از بچه های تیز و زبر و زرنگ نیستن؟ بنظرتون نباید ارتباط گرفتن با این بچه ها را هم بخوبی یادگرفته باشن؟ 

معلمش هم زیاد جالب نیست اخه اگه مدرسه هم عوض کنم بنظرت برا بچه مفیده؟ بجای اینکه خودشو با محیط وفق ...

😳😳😳 من گفتم مدرسه و کلاسش رو عوض کن؟؟؟ من گفتم با مربیش صحبت کن با هم راهکار ارایه بدید، بچه با نرفتنش داره به شما اعتراض میکن که محیط براش انقدر غیر قابل تحمل که حتی راضی نیست بره با همکلاسیاش به قول شما بازی کن

بزار یه مثال بزنم شما به عنوان آدم بزرگ و عاقل و بالغ معمولا دوست داری جایی بری که مرکز توجه باشی باهات حرف بزنن حرفتو گوش بدن بهت توجه کنن اگه یکی دوبار جایی بری که این شرایط فراهم نباشه دیگه دلت نمیخواد بری و اگرم بخوای بری از سر اجبار میری  خب بچه هم همینه وقتی تو مدرسه بهش توجه نکن و از محیط راضی نباش از سر اجبار میره 

عزیزم داداش منم همینطور بود همش گریه میکردموقع مدرسه یا بهونه میورد یه روز بهش گفتم بیا خودم ببرمت مدرسه وسط راه ازش پرسیدم چرا نمیخوای بری مدرسه مدرستو دوست نداری؟ سر کلاس معلمتون باهاتون بازی میکنه اگه کسی اذیتت میکنه بگو خودم دعواش میکنم میگم چرا داداشمو اذیت کردین (محض اینه بفهمم اینا رو گفتم)گفت اجی معلمو گوشمو میگیره یا میزنم فهمیدم اذیتش میکنه منم به معلمش گفتم میخوام سر کلاس باشم ببینم داداشم مشکلش چیه که میگین درسش خوب نیست باورت میشه معلمه جلو چشم خودم بچه رو با گوشش بلند میکرد یا با کتاب میزدشون😐میدونی حرکات اون چقد روی داداش من تاثیر منفی داشت الان رفته پایه دوم یکم بهترشده معلمشو دوست داره بازم میترسه

حقو ولش ادب فداش
😳😳😳 من گفتم مدرسه و کلاسش رو عوض کن؟؟؟ من گفتم با مربیش صحبت کن با هم راهکار ارایه بدید، بچه با ن ...

نه شما نگفتی بقیه این پیشنهادو دادن منم از شما این سوالو کردم

راستش بچه من نیست و بچه دوستمه

مربی هم از روز اول که بچه را دید مثل بقیه تیز و زرنگ نیست هم با مادر رفتار درستی نداشته هم به بچه توجه خاصی نکرده تو کلاس

یعنی صحبت با مربیه فایده نداره چون دوسه بارم پدر بچه صحبت کرده

انقدرم این دوستم درمانده شده که منم نمیدونم چی بهش بگم اینجا تاپیک زدم

بازم ممنون که وقت گذاشتید 🌹