2777
2789

خانما اگه یه بچه بدون دلیل بگه دیگه نمیخام برم مدرسه باید چه برخوردی باهاش داشت؟ البته معلمشو هم دوست نداره

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خود بچه چه برخوردی کنم که فکر نکنه میتونه با گریه زاری و کولی بازی از زیر مدرسه رفتن شونه خالی کنه؟ پیش دبستانیه

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

بی دلیل نیست. حتما یه اتفاقی تو مدرسه افتاده مثلا بچه‌ها یا معلم یه رفتاری کردن که برای بزرگترها ممکنه عادی باشه ولی اون بچه رو زده کرده

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

دوست نداشتن معلم دلیل نیست؟؟؟؟؟؟

خب نمیشه که نره مدرسشو

با خود بچه چه برخوردی کنم که فکر نکنه میتونه با گریه زاری و کولی بازی از زیر مدرسه رفتن شونه خالی کن ...

وقتی معلم شو دوست نداره بزرگترین دلیله کلاس شو عوض کن پیش دبستانی خیلی کوچیکه هنوز 

یه جوری گفتی فکر کردم بزرگه.  اخه به بچه پیش دبستانی میگن مدرسه ای؟ 😐

از حالا شروع کرده دیگه چه برسه بره کلاس اول و بالاتر