2777
2789
عنوان

دیگ کلافه شدم. شوهر شماهم هنگام عادت ماهانه....!

| مشاهده متن کامل بحث + 25566 بازدید | 254 پست

میدونم که باید درک کنه. ولی امکانش وجود داره روزهایی که درد ندارید، از طریقی دیگه بهش کمک کنید. 

اینکه درک نمیکنه بده، ولی اینکه صداقت داره و کار دیگه ای نمیکنه خوبه.

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

حتما تازه ازدواج کردین؟حداقل دو الی سه ساله.چون این نیاز تو سالهای بعد زندگی کم کم شدتش کم رنگ میشه. ...

نه خیلی از مردا نیازشون بیشتر میشه کم کم 

البته اکثر زنها فک میکنم کم میشه 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی تو پریودی تون  رابطه میخوایید از شوهرتوووون؟   با اون وضعیت

وای خیلی چندشه😑

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

بسم الله😐خب نمیشه چجوری میخواد

حالا شوهرمن بشدت گرمه ولی اینومطمعنم اگه پدبهداشتی منوببینه نمیادسمتم چه برسه پریودی ک خونریزی داری

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

تو مجردی چیکارمیکرد؟

مجردی با متاهلی فرق داره عزیزم

تو مجردی اصولا یا سوراخ ندیدن یا اگه هم بوده محدود بوده همیشه در دسترس نبوده

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

چراااا چی شده

مدل ناراحتی من با مال شما فرق داره و متاسفانه وقتی از چیزی ناراحت میشم تمام ناراحتیهایی که قبلا گذشت کردم دوباره برام تازه میشه  

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
واقعا ؟ آنقدر خودم سردم که باورم نمیشه

منم الان چند سالی هست که سرد شدم، علتشم سختی‌های بچه داریه 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
خب اینا چطور مجرد بودن قبلا؟

😕😕 بخدا مجردی با متاهلی فرق داره

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

من یکی اونقدر درد دارم تو دوران پریودی که نگو

شوهرم فقط یادش میمونه مسکن و نبات داغ خوردم یا نه

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
نه .دلمون میخاد.اون دیگه مارو اروم میکنه که تحمل کنیم    

چی میخورین

طبعتون گرررمه؟ 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......