2777
2789
عنوان

دیگ کلافه شدم. شوهر شماهم هنگام عادت ماهانه....!

| مشاهده متن کامل بحث + 25566 بازدید | 254 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شل شدن خیلی ناراحتم از خودم بدم میاد اعتماد به نفس ندارم خواستم بدونی تنها نیستی مشکل خیلی هاست& ...

انقدر ناراحتم واقعا بدشکل شدن اصلا دوس ندارم نگا کنم یا دستم بخوره 

پســـرم داشتـن تو بهترین داری دنیــاسkarenm🤍
ااخ سینه هام خیلی شلن اصلا بدریخت شدن باور میکنین سعیمو میکنم سینه هامو نبینم دست نزنم 

واسه سینه فقط ماساژ خوبه با روغن های گیاهی مثل بادام یا خراطین هم افزایش سایز داره هم محکم میکنه، اگه شوهرتون ماساژ بده که بهتر ...

واسه سینه فقط ماساژ خوبه با روغن های گیاهی مثل بادام یا خراطین هم افزایش سایز داره هم محکم میکنه، اگ ...

انقد شل ها هیچی درستش نمیکنه حدالامکان سعی میکنم سوتین بزنم شوهرم زیاد نبینه 

پســـرم داشتـن تو بهترین داری دنیــاسkarenm🤍
خواهش میکنم انشاالله کمکت کنه فقط یکقاشق چای خوری در یک لیوان اب روزی یک بار زیاده روی نکنی

ببخشید رازیانه باعث کیست نمیشه؟یه جا گفتن هورمون ها رو به هم میریزه

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
ببخشید رازیانه باعث کیست نمیشه؟یه جا گفتن هورمون ها رو به هم میریزه

ی جا غلط نوشته دخترکم

بهترین داروی دنیا برای تنظیم بدن ی زن همین رازیانه س

البته ب شرطی ک خانم پرولاکتین بالا نداشته باشه

ب بدن زن فرم زیبا میده

اندام زنانه رو زیبا میکنه

سینه هارو پر قشنگ میکنه

رازیانه=راز زنانه

ایام پریود =ممنوع

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم
ی جا غلط نوشته دخترکم بهترین داروی دنیا برای تنظیم بدن ی زن همین رازیانه س البته ب شرطی ک خانم پرو ...

واقعاااا؟خدا خیرت بده 

یعنی اگر پرولاکتین بالا بود هیچ نمی شه مصرف کرد ،پرولاکتین با دارو تنظیم میشه؟

واقعاااا؟خدا خیرت بده  یعنی اگر پرولاکتین بالا بود هیچ نمی شه مصرف کرد ،پرولاکتین با دارو تنظی ...

داردگیاهی ام واس رفع پرولاکیتن هس

دارو شیمیایی ام هس

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم
داردگیاهی ام واس رفع پرولاکیتن هس دارو شیمیایی ام هس

مممنونم عزیزم خیلی لطف کردی فقط چه مقدار و چه مدت باید مصرف بشه ،چه ساعتی از روز خوردنش خوبه

مممنونم عزیزم خیلی لطف کردی فقط چه مقدار و چه مدت باید مصرف بشه ،چه ساعتی از روز خوردنش خوبه

فقط ایام ماهانه نبایدخورده بشه 

هروقت تو طول روز دوست داشتی بخور

ی ق رازیانه رو نیم کوب کن 

با یک لیوان اب بزار دم بکشه ۲۰ دیقه

یا رازیانه سالمو ی ق با یک و نیم لیوان بزار اب جوشه زیرش کم باشه 

دوست داستی نبات بریز