2777
2789
عنوان

دادگاه مهریه لطفا بیاید

116 بازدید | 12 پست

سلام من الان چند وقته با همسرم مشکل دارم و در حلل طلاقم

مهریمو گذاشتم اجرا و حکم دادگاه پنج سکه پیش قسط و 9 ماه یه سکه هست

الان شوهرم رفته اعتراض زده که من خونه ماهی پنج میلیون کرایه میدم که الکیه و در این پنح سال هیچ پولی برای اجاره منزلی به پدر و مادرش نداده و تازه داره این کار رو میکنه

و ماشین داشتیم فروخت یه ماشین دیگه گرفت که به نام پدرش کرده اصولا همه کارا و برداشتاشو به اسم پدرش کرده 

الان بنظرتون میتونه رای دادگاه تغییر بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درامدش رو محاسبه میکنن و تصمیم می‌گیرن اگر درآمدش بالاست میتونی به دادگاه بگی ولی باید بتونی با مدرک ...

خب من یه بار ثابت کردم میترسم اعتراضش باعث بشه خیلی تغییر کنه سکه هام

البته من وکیل گرفتم امیدوارم بتونه کاری کنه چون واقعا برام زور داره حقمو بخوره و با دوست دخترش بره ت ...

نه عزیزم خیالت راحت همچینم نیست قانون سمت مرد باشه 

من وکیل هم نداشتم و از روند پرونده راضی بودم‌

نه عزیزم خیالت راحت همچینم نیست قانون سمت مرد باشه  من وکیل هم نداشتم و از روند پرونده راضی بو ...

مرصی انشالله حداقل بتونم با این مهریه یکم حرصم سرش خالی شه 😔