2777
2789

سلام

شاید به نظرتون مسخره بیاد ولی ابگوشت بار گذاشتم کم مونده آماده بشه ولی الان بوش که بهم میخوره حالم بد میشه به جاش هوس ماکارونی کردم، ولی نه حالشو دارم نه اینکه گشنگی اجازه میده دوباره دو ساعت آشپزی کنم 😭😭😭

بارداریم خیلی سخته نه میتونم گشنه بمونم نه میتونم چیزی بخورم همش حالت تهوع و حس بد و بی انرژی بودن 😭 خودمم جفتم پایینه هماتوم دارم استرس اینا هم از یه طرف 😭😭😭

کسی هم نیس که ازش خواهش کنم برام درست کنه خیلی تنهام هیچکس رو ندارم 😭 احساس میکنم دارم افسرده می شم 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم درکت میکنم من این شرایط خیلی‌ بدتراز تو گذروندم دخترم ۳ساله بود جفت پایین خون‌ریزی احتمال سقط شوهری که صب میرفت شب میومد ۹ماه سختی کشیدم حتی نمیتونستم غذا درست کنم هیچی درست نمیکردم الهی بمیرم بچم خیلی‌ اذیت شد منتظر میموندم شوهرم بیاد با کمک اون درست میکردم میموند برا وعده بعدی بچم چیزی میخواست نمیتونستم آخرم وقتی زایمان کردم و پسرم ۴ماهه بود دخترم پرکشید ۴سال و ۴ماه بود الهی بمیرم میگم نکنه بچم بخاطر اینکه نتونستم بهش برسم رفت با این تفاوت کلی اشنا بود و هیچ کس نمیگفت این زن حامله بچه کوچیک داره یه چیزی ببریم سر بزنیم درصورتی که من خیلی‌ به همشون خوبی کردم و بدردشون خوردم مامانم دور بود ازم این بارداریم اومد این‌جا پیشم خونه گرفت و موند تا زایمان کردم و بچم بدنیا اومد ۳ماهه بعد رفت 

ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان