2777
2789

سلام خواهرشوهرم با جاریش همیشه دعوا دارن  خونه هاشون بغل همه همیشه ام دعوا دارن این قضیه مال پارساله ایندفعه داداشا دعواشون میشه شوهر خواهرشوهرم  بعدش میره بیابون اسنام میرن دم خونه خواهرشوهرم فوش میدن اینم با دوتا بچه بعد با سنگ بزرگ میزنن شیشونو میشکنن پسر خواهرشوهرم‌ تهدید میکنن اینام از ترس تو خونه یودن خواهزشوهرم زنگ میزنه ب شوهرش ک اینا اینجوری کردم شوهر خواهرشوهرمم ک پسر خالشونم هست زنگ میزنه ب شوهرم ک برو تو دعوا کن اینا فوش ناموسی دادن ب زنو بچه منو اینا شوهرم دوست نداشت بره ولی بسکی خواهرش گریه کرد گفت من بی کسو کارم و… مامان شوهرمم مخالف این کار بود(ولی اگه نمیرفت چند وقت بعدش سرکوفت میزد ک دخترا من ک داداش ندارن‌ تو کاری براشون نمیکنی) شوهرمم رفت دم خونه اونا منو رفتم اولش شوهرم گفت حسین چرا اینجوری کردیو اینا زنشم هی میخواست کرم بریزه  ک شوهرم گفت حسین ب زنا بگو بره تو زنشم شروع کرد فوش دادن ک شوهرم منم قاطی کرد دعوا شد طرف معتاده شوهر منم بش گفت معتاد مفنگی ک این حرف خواهرش گذاشت تو دهنش اینم دوس بار تکرار کرد همسایه هام دورو برمون بودن گفت باید بگی غلط کردم ک فوش هرزه دادم ب اجیت اونم گفتو الان من از اونروز خیلی ناراحتم ک شوهرم ب اون اقا گفت معتاد مفنگی خیلی اینم بگم قهرن شدید واصلا امکان حلالیت طلبیدن نیست

الان مایکم اوضاع زندگیمون بهم ریختس مادرشوهرم میگه چون ب اون اقا این حرفو زده خدا قهرش گرفته درصورتی ک خب مقصر خواهر شوهرمم بود اون اینکارارو کرد چرا فقط ما باید تقاص پس بدیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان مایکم اوضاع زندگیمون بهم ریختس مادرشوهرم میگه چون ب اون اقا این حرفو زده خدا قهرش گرفته درصورتی ...

دارند حس عذاب وجدان احتمالا بهتون میدن.نگران نباشید توبه کتید و باخدا مشورت بگیرید از طریق قران

پلیس براچی زنگ نزدید؟

زده بودن هیچ کار نکرده بود فقط گزارش کرده بودو رفته بود این خواهرشوهرم میگفت همه همسایه ها دیدن چقدر فوش دادان میگفت هی میگقتن مثل سگ ترسیدید. نشستید تو خونه

دارند حس عذاب وجدان احتمالا بهتون میدن.نگران نباشید توبه کتید و باخدا مشورت بگیرید از طریق قران

من مطمئنم نمیرفت همین مادرشوهرم سرکوفت میزد ک بیغیرتی و اینا بدبخت خودشم اصلا راضی نیود اینا پرش کردن بعدم زن اون

موافقم👍

خب چرا ما فقط همه مقصر تر ازما بودن حتی من دوست بار ب جاریه گفتم عزیزم برو تو ول کن اینارو ک یهو شروع کرد ب شوهرم فوش دادن اونم اینجوری کر بخدا اول اونا شروع کردن هل دادن شوهرم افتاد رو من دسم مو برداشت

مگه شوهرش واقعا معتاد نیست؟ اگه هست قطعا همسایه ها و همگی  تو اون جمع می دونستن . این دیگه حق ا ...

نهایتان هر وقت عذرخواهی کردن همسر شما هم حرفش و پس بگیره . اونایی که میرن تو کار اعتیاد غیرت شون و از دست میدن

مگه شوهرش واقعا معتاد نیست؟ اگه هست قطعا همسایه ها و همگی  تو اون جمع می دونستن . این دیگه حق ا ...

اره معتاده خیلی سالم هست اونجا زندگی میکنن ولی نمیدونم بقیه میدونستن یا ن

[QUOTE=324795420]نهایتان هر وقت عذرخواهی کردن همسر شما هم حرفش و پس بگیره . اونایی که میرن تو کار اعتیاد غیرت شون و ا ...[/QUOTEاره خدای خواهرشوهر من ۱۰ ساله باهاشم بدی اصلا ندیدم میدونم اونا کرم ریختن این اینجوری کرده ولی الان فقط مادرشوهرم میگی شما بخاطر همینه زندگیتون اینجوری شده خب چرا پس خواهرشوهرم روز ب روز خداروشکر داره پیشرفت میکنه اونم گفت معتاد اون اصلا شروع کرد ما فقط باید تقاص پس بدیم

[QUOTE=324795420]نهایتان هر وقت عذرخواهی کردن همسر شما هم حرفش و پس بگیره . اونایی که میرن تو کار اع ...

نه عزیزم.  مشکلات برای همه هست . توکل تون به خدا باسه.  انشالله آشتی میکنن.  شما هم از دل شون در میارید.‌بالاخره تو هر دعوایی بهرحال حرف‌هایی دو طرف بهم میزنن .‌اگه این باشه که باید همه بدبیاری بیارن. نه . همه چیز درست میشه . ربطی ندارن بهم . مخصوصا اگه مقصر اونها باشن