2777
2789
عنوان

از زندگی زناشویی چه درسی گرفتی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 18 پست
۱-اینکه سکوت بیشتر جاها بهتر از جواب دادنه. ولی بعضی جاها هم باید جواب دندون شکن بدی. ۲- کس نخارد پ ...

میشه بیشتر از این تجربه قشنگ تون‌ در اختیار مون بزارین

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بیشتر از این تجربه قشنگ تون‌ در اختیار مون بزارین

والا چی بگم خیلی وقتا خیلی از مشکلات خانوادگی رو زمان حل میکنه . عجله کردن و قضاوت  نادرست و سوتفاهم ریشه ی بیشتر مشکلات هست . وقتی یه دختر از یه خانواده وارد خانواده ی جدید میشه صد در صد با اختلاف نظر و عقیده و .... مواجه خواهد شد . اگه بخاد در برابر همه ی این اختلافات گارد بگیره و شوهرشو وسط خودش و خانواده اش قرار بده شاید اوایل همسرش پشتش باشه ولی کم کم از چشمش میافته و اعتماد شوهرش رو از دست میده و همین طور طوری رفتار کن که همسرت پنهان کار نشه و همیشه با هم صادق باشین 

اعتماد متقابل خیییییلی مهمه تو زندگی

من هیچ وقت بد خانواده ی همسرمو پیشش نمی گم . ولی اگه موضوعی باشه که خیلی ناراحتم کرده باشه و مهم باشه یه کلمه بهش میگم و تمام.  دیگه ادامه اش نمیدم.

مسائل خصوصی و دعوا هاتون رو هیچ وقت بیرون از خونه نبرین . حتی خانواده هاتون هم نفهمن . چون بعدا به سختی میشه جمع کرد. 

هیچ وقت با همسرت لجبازی نکن . اگه مشکلی داری باهاش مودبانه حرف بزن حلش کن .

به همسرت احترام بزار و پادشاه زندگیت کن اگه میخای ملکه باشی . ولی اگه خر فرض کنی اون وقت فقط خرسواری بیش نخواهی بود

والا چی بگم خیلی وقتا خیلی از مشکلات خانوادگی رو زمان حل میکنه . عجله کردن و قضاوت  نادرست و سو ...

ممنون چه جالب 

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه