2777
2789
عنوان

از زندگی زناشویی چه درسی گرفتی؟

261 بازدید | 18 پست

منحرف نباشید😐😎

منظورم اینه چه سیاستی یاد گرفتین که کجا چه رفتاری درسته و نیست اینا

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه اگه بدن خودمو دوست داشته باشم منظورم تیرگی‌های بدن پارگی‌های پوست همون ترک‌های پوستی میشه اگه اینا رو دوست داشته باشم رنگ پوست خودمو دوست داشته باشم مطمئنم همسرمم منو بیش از اون چیزی که من خودمو دوست دارم منو دوست خواهد داشت اگه بیام از خودم عیب و ایراد بگیرم بگم اینجام اینجوریه اونجام اونجوریه قطعاً همسرمم از من دلسرد میشه

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

تمرین صبر 

کنار اومدن با انواع خلق و خو 

مدارا کردن با افرادی که با تو متفاوتند 

رعایت حدود

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

بعد 15سال تازه فهمیدم حریم خصوصی برا خودم داشته باشم همه‌ی حرفهام رو بهش نزنم.😭😭😭

به شوهدت؟؟

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
اینکه اگه بدن خودمو دوست داشته باشم منظورم تیرگی‌های بدن پارگی‌های پوست همون ترک‌های پوستی میشه اگه ...

چه جالب خوبه گفتی

تمرین صبر  کنار اومدن با انواع خلق و خو  مدارا کردن با افرادی که با تو متفاوتند  ر ...

تمرین صبر تونستی انجام بدی؟ من خیلی تلاش می کنم ولی نمیتونم

نباید سر چیزای الکی با همسر قهر موند، اگه اومد عدرخواهی کرد کشش ندیم چون بعد یه مدت دیگه اون عذرخواه ...

بله درسته🤞❤

۱-اینکه سکوت بیشتر جاها بهتر از جواب دادنه. ولی بعضی جاها هم باید جواب دندون شکن بدی.

۲- کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من . از هیچ کس نباید توقعی داشت. 

۳- سیاست دور نشو نزدیک نشو بهترین سیاسته

۴- صبر و گذشت هم راه حل بیشتر مشکلات هست

آره .نباید همه چیز رو بگی .بعد سالها برا خودت مشکل درست می‌کنی 

چطورر میشه بیشتر بمی منم سنم کمه