2777
2789
عنوان

نظرتون با این شرایط چیه؟

52 بازدید | 9 پست

سلام ❤️ شما جای من بودین جوابتون چی بود و چرا؟

پرستارم و متولد ۷۸ و الان تو شهر خودم شاغلم 

ی خواستگار دارم ک متولد ۶۸ مهندس پتروشیمی خانواده خوبی داره خونه و ماشین داره و از همه مهم تر ساکن شهر خودم نیست شهری ک سکونت داره ۴ساعت با شهر من اختلاف ساعت داره آشنایی هم کاملا سنتیه 

خانواده ام میگن از نظر خانوادگی تاییده ولی مشکل سنو محل زندگی چیزیه ک خودت باید تصمیم بگیری و الان کاملا گیج شدم کمکم کنید لطفا ❤️

اوکیه بنظرم 

ولی خب باید ببینی با سنش میتونی کنار بیای یا ن

بعضیا با اینکه ۱۰ سال بزرگترن ولی طرز فکرشون باهات متفاوت نیست این خوبه

باید ببینی چقد تفاهم دارین

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تفاوت سنی ده سال مشکلی ایجاد نمیکنه.  منو شوهرم هشت سال تفاوت سنی داریم فکر میکنم درک بهتری از مسائل داریم چون مردا ذاتا عقلشون بچه تر از خانماست. بزرگتر باشنم مشکلی ایجاد نمیکنه

ولی محل زندگیتو اگر نمیتونی دوری خانوادتو تحمل کنی یا شهر خودت برات مهمه بهش فکر کن.  من راه دورم.  سالی دو سه بار خانوادمو میبینم گاهی خیلی سخته ولی بطور کلی ناراضی نیستم.  زندگیم خوبه خدارو شکر.  حالا شهر خودم بودم با یک ادم اشتباهی یا وضعیت نامناسب مالی خوب فایده نداشت خیلی سخت بود

♥♥تا وقتی تو بغل خدا نشستی نگران هیچی نباش...  فقط چشماتو ببند و کارتو بسپار بهش...  خدا از مشکلات منو تو بزرگتره😍🤗🥰♥♥
تفاوت سنی ده سال مشکلی ایجاد نمیکنه.  منو شوهرم هشت سال تفاوت سنی داریم فکر میکنم درک بهتری از ...

من الان دارم فکر میکنم ک اصلا مشخص نیست ک بعد ها اگر با ی نفر ک تو شهر خودمه ازدواج کنم ممکنه شرایط زندگیم بازم جوری تغییر کنه ک مجبور شم برم 🚶🏻‍♀️

هیچی قطعی نیس

من الان دارم فکر میکنم ک اصلا مشخص نیست ک بعد ها اگر با ی نفر ک تو شهر خودمه ازدواج کنم ممکنه شرایط ...

ببیببین بقیه شرایط ظاهریش خیلی خوبه.  اینا همش ظاهره دنبال این باش بفهمی اخلاقش چطوریه. خسیس نیست بچه ننه و گوش به دهن مامانش نیست.  بداخلاق نیست.  هیز و چشم چرون و خانم باز نیست.  الان اینا اولویته تا سنش و محل زندگیش

♥♥تا وقتی تو بغل خدا نشستی نگران هیچی نباش...  فقط چشماتو ببند و کارتو بسپار بهش...  خدا از مشکلات منو تو بزرگتره😍🤗🥰♥♥
اهوم  مرسی🥺❤️

خواهش میکنم جانم

موفق باشی

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!