2777
2789
عنوان

نبض زدن شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 21 پست
پنج سال جلو گیری طبیعی میکنم ی بارم از دستم در نرفته ولی سری پیش گفتم با ی بار ک نمیشه  ولی نب ...

نه من هر ماه به موقع 20ام میشم امروز 26هنوز نشدم ولی مراقب باش بچه سخته من 4سال باشوهرمم بازم بی خیال بچم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بری ازمایش پری میشی 🤣 هر چقدر دیر تر بهتر ولی حداقل یدونه بیار 

آخه یکم با شوهرم اختلاف دارم از لحاظ اعصاب نگم کلا روانیم میترسم فردا مادر خوبی نباشم براش  و شرمنده بشم 22سالمه بنظرت برا بچه زوده یا دیر ؟

آخه یکم با شوهرم اختلاف دارم از لحاظ اعصاب نگم کلا روانیم میترسم فردا مادر خوبی نباشم براش  و ش ...

از من میشنوی شوهر خیلی به ادم کمکه 

اول اختلافا رو بزارید کنار بچه ی محیط بی تنش میخواد

بچه خیلیم هزینه داره باید فک همه چیو بکنی خیلی باید خونسرد باشی رو خودتون باید کار کنید 

بچه شب بیداری داره مریضی داره چیزای شیرینم زیاد داره 

باید خیلی خونسردو همپا باشی برا بچه نه تنها تو باید پدرشم باید همپا شما باشه 

از من میشنوی شوهر خیلی به ادم کمکه  اول اختلافا رو بزارید کنار بچه ی محیط بی تنش میخواد بچه ...

ببین همسرم که همش سرکاره اول آخر بچه با خودمه  اما افسردگی دارم  الان آمادگی بچه نداریم اما اگه یهویی بشه دیگه مجبورم ولی فعلا فرصت دادم اعصابم آروم باشه  پدرم مادرم خیلی اذیت می‌کنهو خیلی مشکل داشتن منم انقد با تنش بزرگ شدم روانیم نمیخام بچم مثل من درد بکشه💔

مثله من نبض میزدی ؟ سمت چپ شکمم هی نبض میزنه خودشم وقتی بهش فک میکنما  خدا کنه نباشه 🌹

دقیقا همینطوری،

یه بار که  تازه پریودم بودم به شوهرم میگفتم اگه پر نبودم میگفتم قطعا باردارم

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️