2777
2789
عنوان

چرا من با این سنم انیمیشن میبینم؟

152 بازدید | 11 پست

حالا سنی هم ندارم ۱۹ سالمه

ولی دیشب که بابام داشت خیلی مصرانه فوتبال دو تا کشور پرت دنیا رو نگاه میکرد😂

من کنترلو گرفت انداختم شبکه ها دیدم فیلما همه چرته انداختم انیمشین محتوا از صد تا فیلم ایرانی بهتر بود 

بعد از اول تا آخر بابام بهم میخندید میگفت پای دو تا اردک نشسته 

😆😆😆😆

اونوقتت هم سن های من...

خب به منننن چهههههه

من ۲۷ سالمه شرک ۱ دانلود کردم بعد ناهار ببینم😂

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عیبی داره وقتی فیلم ها همه به درد نخورن  هالیوودی هم نگاه نمیکنی؟ باز بعضیهاشون خوبه

اره فیلم ایرانیا رو میگم چرتن

ولی بعضی انیمشن ها هستن محتواش صدبرابر بهتر از فیلمای ایرانیه

والا من 30سالمه پهلوانان ومیبینم  یا هر انیمیشنی که دخترم بزاره مهم اینه حالم خـوب بشه  بنظرم دیدن انیمیشن سن وسال نداره هرکی خوشش بیاد میبینه

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
دمت گرم🤣🤣🤣

والا بابا دنیا دو روزه بعدشم میخوام فرار مرغی دانلود کنم😂

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

من ۲۹سالم هنوز میبینم اتفاقا جاهای ام دستم بنده متوجه نمیشم به بچه هام میگم اِ چی شد اونام برام تعریف میکنن🤭🤦‍♀️

❤️‍🩹 I`m ok