2777
2789
عنوان

حتی نمیتونم برم دکتر خیلی درد دارم

296 بازدید | 18 پست

من قبلا همیشه سردرد میگرفتم سر سه چهار روز ولی با ی مسکن خوب میشدم میگرن دارم الان دقیقا از جمعه تا امروز سردرد شدید دارم با حالت تهوع و قبلا فقط یک طرف سرم بود الان کل سرم بیشتر دوطرف سرم طرفا گوشم مسکن ی چندساعتی دردمو اروم میکنه باز همینجوری میشم کسی تا حالا اینجوری شده یا درمورد این چیزا میدونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینجوریم.دکتر گیو شریفی تو اینترنت فیلمای عملش نگاه کن تهرانیه..میگفت سردرد طولانی همراه با تهوع یا تاربینی جدی بگیرید ۵۰درصدش ممکنه تومور باشه...خیلییی میترسم نکنه منم داشته باشم..میگفت با ام آر ای یا سی تی اسکن فقط معلوم میشه

لایک نکنید لطفاااا.

اخ من عمرمو با سردرد گذروندم از نوجوانی تا حالا...قشنگ یک روز درمون سردردم .تاحالاهم دکتر نرفتم .

همش مسکن .از ژلوفن  پروفن بگیر  تا ناپروکسن مفنامیک اسید و ...هرنوع مسکنی برا سردردم خوردم 

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

من همیشه ایام پریودی و موقع امتحانا و کلا موقع استرس اینجوری میشم در حدی که نمیتونم بخوابم

نه منکه استرس اینا نداشتم فقط پریودیمم نا منظم شده سه هفتس تا خوب میشم بعد دو روز باز پریود میشم امروز سومین دفعس