2777
2789

من با اینکه خودم زیاد آرایش نمیکنم و دوره هم نرفتم ولی خیلی حرفه ای میکاپ میکنم مخصوصا آرایش چشم حتی یبار خواهر زن عموم که خودش آرایشگره و دوره میکاپ ترکیه گذرونده یبار دید پشماش ریخت گفت درحد آرایش عروس میکاپ میکنم و بهم پیشنهاد داد برم سالنش پارت تایم عروساش میکاپ کنم پول خوبی هم میده 

مامانم میگه قبول کنم و یه دوره کوچیک پیش خودش بگذرونم و بعد هم پیشش کار کنم

ولی خودم به فیشیال و کارای پوستی علاقه دارم و دوره ش هم گذروندم ولی مامانم مخالفه میگه وااای نه بری صورت مردم ماساژ بدی واه واه :/ 

خودم نظرم روی فیشیاله هم کار درمانیه هم بعدا که خواستم مطب بزنم حداقل سر رشته و تجربه دارم واسه استخدام فیشیال کار

نظر شما چیه؟ فیشیال یا میکاپ؟

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیشیال برای چی خوبه؟

یه پایه داره که ماهی یه بار میای عمقی پوستتو از الودگی هوا و آرایش هایی که کردی پاک میکنی منافذت کامل تمیز میشه

یه حالت درمانی داره برا انواع مشکلات پوستی مثل جوش و جای جوش یا خشکی یا چربی بیش از حد پوست که خب هزینشم بیشتره

خنثی