2777
2789

من موهام ی آرایشگر از خودراضی تیره کرده

با عکسی که بهش نشون دادم تا آسمون فرق داره

موهام تنباکویی پایه سه کرده

می خوام خودم تغییر بدم

ی قهوه ای شیک کنم تا این مهمانی بگذره بعد پول دستم اومد  برم آرایشگاه لایت کنم.

شما می تونید کمک کنید به من؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر کمتر از یکماهه که رنگ‌کردی ، از روشن کردن و یا حتی رنگ مجدد صرفنظر کن

رنگ تنباکویی رنگ زیباییع که با اغلب چهر ها و رنگ پوستها مچ میشه ولی اگر به هر دلیل این رنگ رو دوست نداری ، و از اونجا که هیچ اطلاعاتی هم در مورد اینکار نداری ، نتیجه میشه یک موی دمیج و مرده که تناژ قرمز و نارنجی  داره. 

برای روشن تر کردن رنگ فعلی به روش کم خطر ، اگر حدود یک هفته نهایتاً ده روز از رنگ میگذره و نه بیشتر ، شامپوی ضد شوره ی سر بگیر مخصوص آقایون. روزی دوبار  موهاتو با حجم بالایی از شامپو ضد شوره بشور . بذار سه چهار دقیقه کف شامپو روی موهات بمونه و بعد با آب گرم که گرماش یک مقدار از حد معمول بیشتره آبکشی کن. 

و بعد ماسک مو بزن .

این روش هم به مو آسیب میزنه ولی نه به اندازه ی وقتی که خودت بدون هیچ تجربه ای بخوای موهاتو روشن کنی.

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
اگر کمتر از یکماهه که رنگ‌کردی ، از روشن کردن و یا حتی رنگ مجدد صرفنظر کن رنگ تنباکویی رنگ زی ...

قشنگ نشدم خیلی بد شدم 

دارم دیوانه میشم 

پول دادم که این بلا به سرم موهام بیاره

اگر کمتر از یکماهه که رنگ‌کردی ، از روشن کردن و یا حتی رنگ مجدد صرفنظر کن رنگ تنباکویی رنگ زی ...

تنباکویی پایه ی سه فرقی با مشکی نداره فک نمیکنم اصلا تناژ رنگی روی موهاش معلوم باشه

تنباکویی پایه ی سه فرقی با مشکی نداره فک نمیکنم اصلا تناژ رنگی روی موهاش معلوم باشه

عزیز بطور کل میگم شاید برای هر خانمی که یه روزی کامنت منو بخونه مفید باشه.

حتی مشکی پایه یک ، اگر راضی نبودید ، دست دست نکنید یا سعی نکنید با رنگ سه صفر و دکلره رنگ رو باز کنید و رنگ تیره رو پاک کنید. چون موهاتون میپوسه.  از آرایشگاه که اومدید خونه بلافاصله اقدام فوری و کم خطر استفاده ی سریع از شامپو ضد شوره اس. هر چند بار در روز که میتونید . خصوصا سه روز اول و با آب گرم.

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄