2777
2789

ویژگی های مثبت :

۱. اصلا نمیزارع قهرمون به فردا بکشه ، هرچی باشه باید شب حل بشه و فردا همه چی عادی باشع

۲. تمام حساسیت ها و اخلاقای من رو حفظه ، هییییچوقت ، حتی یکبار ، کاری نکرده ک ناراحت بشم

۳. می‌دونم از چی خوشم میاد و از چی بدم میاد

۴. الان با این ک دوسال از آشناییمون میگذره و ازدواج کردیم ، هنوزم سور و هیجان روز اول رو حفظ کرده

۵. سواد رابطه داره ، این خیلی مهمه

۶. در کل بخوام بگم ، منو حفظه ، منو بلده

ویژگی منفی :

همچینم منفی نیست ، اما خب توی بعضی موارد منفی حساب میشه

هیچی رو فراموش نمیکنه

همه چی رو با جزییات یادش میمونه

به‍  مـُعـجـزهٔ « زمـان » ایـمـان داشـته باش ✨⏳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عالی من شوهرم بعد از ۱۲سال حتی ۲۰ درصد هم منو نمی‌شناسه 

همسر من خیییییییییییییییییلییی برای شناخت من تلاش کرد

دوران آشنایی همش میرفتیم پیش مشاوره

کتاب میخوند

همش راجب زن تحقیق میکرد 

ویژگی مثبت:

۱،بسیار حمایتگر

۲،الویتش منم

۳،همه چی بهترینش مال منه مثلا گوشی نو بخره میده بمن پول دستش بیاد خواسته منو براورده میکنه

۴،اگر کسی برام کلاس بزاره میره از اون بهترشو برام میخره

۵،دست و دلباز

۶،کاری،سختکوش

ویژگی منفی

۱،زود عصبی میشه

۲،عصبی شه بددهن میشه 

۳،خیلی مهجون دعوت میکنه

۴،خیلی غیرتی و حساسه رو حجاب

۵،گاهی بی منطق میشه

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

چجوری آشنا شدین؟ همون مجازی که گفتی رو یکم بازش کن خب اسی😂😍

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

عزیزم تاپیکاتو از اول خوندم یاد خودمون افتادم مخصوصا قرار اولت با اون هیجان و استرس منم دقیقا همین بودم احساس میکردم الانه قلبم از جاش کنده شه ولی چون خیلی زمان از اون موقع گذشته تقریبا فراموش شده بود مرسی از تاپیکات یادآوری شیرینی بود

ویژگی مثبت: ۱،بسیار حمایتگر ۲،الویتش منم ۳،همه چی بهترینش مال منه مثلا گوشی نو بخره میده بمن پول ...

پس با این حساب خوبیاش به بدیاش میچربه و قدرشو بدون🙂🤞🏼

عزیزم تاپیکاتو از اول خوندم یاد خودمون افتادم مخصوصا قرار اولت با اون هیجان و استرس منم دقیقا همین ب ...

خداروشکر 😍

بنظرم چندوقت یکبار با همسرت به یا اونموقع ها ، همینجوری رفتار کنید

ما ک خیلی این کارو میکنیم ، مثلا قرار میزاریم ، پیام های دوران دوستی ، کارهای مشابه اون موقع