2777
2789
عنوان

خیلی بدِ بدونی شوهرت داره خیانت میکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 38424 بازدید | 732 پست
اسی من برام سوال شده خواهشا جواب بده شوهرت چرا طلاقت رو نمیده مهریه که نداری خیلی راحت میتونه بچرو ا ...

اره بخدا حتی اونموقعا ها که قهرم رفته بودم یه مشاور همینو بهم گفت

نکنه یخورده وجدان داره یا اینم طاقت دوری بچشو نداره

اره بخدا حتی اونموقعا ها که قهرم رفته بودم یه مشاور همینو بهم گفت نکنه یخورده وجدان داره یا اینم طا ...

خب بچرو راحت میتونه ازت بگیره

خدایا گل پسرمنوخودت به حق آبروی خانم فاطمه الزهراشفابده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا بی پوله میره سراغ دختره از کجا پدل میاره به اون دختره میده اگه خونه نداره پس خونه از کجا میاره ...

قبلا که نگو من میرفتم خونه مادرم میاورده خونه

دوستشم باغ داره شاید ازاون کلید میگیره

منم عکس شوهرمو دوس دخترشو دیدم که بغل هم بودم خودشوهرِ نامردم واسم فرستاد😔

گلی شما همونی هستی ک مادرشوعرت ز زد ک بیا شام درست کن؟

در جامعه ای که حقیقت آزاد نیست آزادی هم حقیقت ندارد ...
شاید طاقت دلتنگی و بی قراری های بچه رو نداره خودش میبینه چقد بهم وابستس

خب گلم بشین باهاش حرف بزن و گریه کن از بچت بخواه پیش باباش گریه کنه ازش بخواید بگو من اینجا سختمه عمرم داره همش بیهوده میره ازش خواهش کن بچرو بهت بده طلاقت  رو بده برو پی زندگیت البته اگه خودت شوهرت رو دوست نداری نمیدونم چرا احساس میکنم تو چون شوهر تو دوست داری ودل کندن ازش نداری موندی وگرنه تاحالا یه فکری کرده بودی

خدایا گل پسرمنوخودت به حق آبروی خانم فاطمه الزهراشفابده 
اخه یه دختر که نه مهریه داره نه طلا داره نه کار داره نه پشتدانه خانوادگب داره از کجا 100 م بیاره مگه ...

از اسی پرسیدم. میخواستم بدونم شوهرش اینکارو میکنه یا نه؟ 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اسی خودت بعتر خبر از زندگیت داری و موندی . پس گریه رو بزار کنار و خودتو با شرایطت وقفع بده . تنها راحت همینه چون شجاعت دل کندن از پسرتو نداری .چون شجاعت جنگیدن برای زندگی خوبو نداری . ولی بدون اگه جدا شی راحت میشی 

شجاع باش تو فقط یه بار حق زندگی داری . منم از همچین زندگی اومدم بیرون بعد ۱۲ سال یه پسر ۵ ساله هم دارم . باورم نمیشه بعد اون همه سختی الا دارم تو ارزو هام زندگی میکنم . شبا با گریه میخوابیدم و ارزو داشتم فقط یک روز ازیتم نکنه ‌.یک روز تحقیرم نکنه روم دست بلند نکنه ووو